Golden top

Christina MIhaela Carare Christmas only outfit ootd fashion long hair girly style

Jeans og genser fra ONLY  Skjerf fra Pieces  Støvletter fra DNA

Det har mildt sagt vært en fantastisk fin jul så langt. Jeg har hatt min mamma på overraskelsesbesøk og fått hinsides flotte gaver. Vi storkoste oss med resten av familien, inviterte til middag andre juledag, sett på filmer, ledd, gått tur, pakket opp gaver og slappet av rett og slett. Om kveldene flyttet jeg inn i Onepiece’n.

Blogg og PC-bruk har i det hele tatt blitt lagt på hyllen for å gi kropp, sjel og sinn litt hvile. Men både et digitalt bilag og flere blogginnlegg i forbindelse med journalistiskkstudiet jeg tok hos NKS Nettstudier er planlagt. Ikke minst venter jeg spent på tilbakemeldingen på min siste eksamensbesvarelse i studiet.. Frilansoppdrag er blitt notert i kalenderen, det samme gjelder viktige punkter i butikkdriften de kommende ukene.

Håper dere har kost dere i julen, fått ladet batteriene og er klare for nye økter i tiden fremover! Ha en strålende dag!

Follow: