Desire is individual. Happiness is common – Julian Casablancas

Christina MIhaela Carare only ootd fashion baggy jeans style harem

Christina MIhaela Carare only ootd fashion baggy jeans style harem

Bukse – Only Genser – Only Jakke – Only Skjerf – Pieces Sko – Morris

Tror aldri at jeg har fått så fine kommentarer på bloggen som jeg har gjort i de siste innleggene. Dere er flinke til å rose resultatet av DIY-prosjektet jeg begikk meg ut på for et par uker siden, dere gir utrolig nydelig feedback på antrekksbilder, dere sier deres meninger om innkjøp og bilder generelt, og ikke minst, er dere støttende selv når jeg viker litt unna det som kan virke å være et glansbilde. Slik som jeg gjorde i det forrige innlegget. Dere engasjerer dere, og det er moro. Deres kommentarer er som dere selv, prissatt <3

 

Follow: