Every year on your birthday, you get a chance to start new – Sammy Hagar

Hei på dere! Hvordan går det? Siste nytt fra denne fronten er at jeg fylte år i går. 27 år for å være presis. Ingen overdådige smileyfjes i denne sammenhengen.

Eller jo, jeg er jo ekstremt takknemlig for flere ting, rettere sagt omstendigheter i mitt liv, men har aldri vært noe særlig glad i å bli eldre. 27 år. Det positive er at jeg er veldig glad for alt det varierte jeg har opplevd og fått gjort. Jeg har oppnådd en del ting. Det positive er også at jeg har mange flere ting jeg vil få til og jeg er ennå ung nok til å klare det. Jeg har i grunn ingenting å klage over. Livet er herlig, familien er frisk og muligheten for en lys fremtid er åpen. Jo, det er veldig passende med et smileyfjes i denne sammenhengen. Her kommer det: Smiil!

Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration marni hm

Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration marni hm

Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration marni hm

 

Follow: