DIY: SHREDDED TEE

Da er jeg straks klar for avgang til London Stansted for å nyte noen fridager med familien 🙂 Nå er det virkelig ferie med andre ord. Har nesten ikke pakket med meg noen ting, likevel veide kofferten nesten 10 kilo… Planen er å shoppe en del i storbyen, og siden jeg flyr med Ryanair, kan man kun ha 15 kg. i hovedbagasjen. Kjenner jeg mamma rett, så har hun lagt opp fullt program fra morgen til kveld 🙂 Jeg har lagt inn ønske om å ta turen til Bicester Village Outlet – etter tips om at det visstnok skal være bra shopping dersom man liker Armani, Ralph Lauren, Burberry, D&G, Gucci ++ Noen av dere som har vært her før?

I mellomtiden tenkte jeg at jeg skulle legge ut to DIY-prosjekter jeg gjorde tidligere i år, i forbindelse med lanseringen av den nye IKEA PS-kolleksjonen. Jeg og to andre bloggere innen kategorien mote, mat og foto fikk forspørsel av IKEA Norge om å tolke de samme stikkordene som designerne av kolleksjonen fikk å jobbe utfra.

Siden min blogg handler i stor grad om mote, skulle jeg lage et moterelatert blogginnlegg på bakgrunn av disse ordene: reuse, reduce, borrow, redesign, recombine, reinvent, revamp, renew, steal.  Jeg tok utgangpunkt i singleten, et basisplagg som ved hjelp av noen enkle grep kan få et ganske så annerledes utseende.

Lookbook.nu 

For å få dette til trenger du:

  1. En singlet i bomullskvalitet – jeg brukte en herresinglet fra Dressmann 😀
  2. En saks
  3. En sprettekniv eller en nål
  4. God tid (3-5 timer, avhengig av hvor intrikat du ønsker at mønsteret skal være)

STEG 1: Finn frem det du trenger

STEG 2: Klipp av kantbåndet

STEG 3: Fjern kantbåndet rundt hele singleten

STEG 4: Det gjør ingenting om noen av trådene rives av eller stopper å løsne. Gå tilbake til stedet trådene løsnet fra, prøv å skille de fra hverandre, gjerne ved å dra en tråd om gangen.

STEG 5: Fortsett til du har det mønsteret du syns er fint.

STEG 6: Kombiner med jeans, skjørt, shorts. Den passer perfekt til varme sommerdager og solbrun hud 🙂


// Deler av dette innlegget ble opprinnelig publisert på IKEA-bloggen //

I morgen på bloggen: hvordan lage en pyntet krage 🙂

Follow: