Michael Kors Love

Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration michael kors want oasis

 Veske – Michael Kors Kjole – Oasis Solbriller – Gant Sko – Next Klokke – Fossil Øredobber – Warehouse

Ah… Nå er jeg igjen på plass i Norge etter en fantastisk koselig ferie med familien i London. Det beste var å være sammen med mine kjæreste og tilbringe skikkelig kvalitetstid. Det er ett år siden jeg hadde sett min store søster som hadde tatt turen fra Tromsø med sin familie, det samme gjelder mamma og lillesøs.

Shoppingen i London og Southampton var i n s a n e, på alle stedene vi besøkte. Ingenting skuffet for å si det sånn. Tvert imot – lommeboken ble betydelig slankere og kofferten tyngre. For å få med meg alle nydelighetene måtte jeg bestille en ekstra bagasje på vei tilbake. Vel verdt pengene! Alt jeg har på meg i dag er nytt (og kjært). Gleder meg til å vise dere resten 🙂 Først skal resten av ettermiddagen og kvelden nytes med dagspass på Canal Street.

Follow: