At 11, I wasn´t allowed in a photo because I was wearing a tennis skirt. I knew then that I wanted to change the sport – Billie Jean King

Første dag som “arbeidsledig” i dag. Det ble en sen start på dagen og en lang lunsj 🙂 Nå er jeg straks på vei ut av døren for å gå tur med Chico i lysløypa, og senere skal jeg spille tennis. Guud, som jeg gleder meg!! Klør sånn i fingrene etter å spille igjen. Tennistreningen starter opp i september, så før den tid vil jeg prøve å spille så mye som mulig “på egenhånd”.

uten navn_3

uten navn_7


uten navn_6

Skjørt – Only Singlet – Only Blazer – Only  Sko – Dorothy Perkins Veske – Mischa Barton  Solbriller – Warehouse

I morgen er det 2. august, og det er duket for Social Summer i Oslo – arrangementet som samler noen av Norges dyktigste innen kommunikasjonsbransjen.

For første gang tar jeg turen dit, og det ser jeg virkelig frem til. Jeg har fulgt noen av foredragsholderne slik som Cecilie Thunem-Saanum og Erik Eskedal på sosiale medier, og gleder meg til å høre på hva de har å si. Erik Eskedal var for så vidt en av foredragsholderne på BloggCamp tidligere i år. Jeg er også spent på å høre Göran Adlen, trendanalytiker og en av Sveriges mest ettertraktede foredragsholdere, Nina Hareide-Larsen i DNB, Lars Bratsberg og ikke minst Astrid Valen-UtvikSer frem til en lærerik dag 🙂

Follow: