It´s fun to put on boots and makeup and act like a tough girl – Alicia Silverstone

uten navn_1 Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration primark overknee boots hobbs of london leather Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration primark overknee boots hobbs of london leather Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration primark overknee boots hobbs of london leather Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration primark overknee boots hobbs of london leather Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration primark overknee boots hobbs of london leather

Støvletter – Hobbs England Kjole – Primark Jakke – ONLY Belte – Primark Armbånd – Coast Klokke – DKNY

Da drar jeg av gårde til Oslo for å delta på Social Summer 😀 

Follow: