My weakness is wearing too much leopard print – Jackie Collins

Det er søndag, tid for avkopling og avslapning. Solen stråler på Sørlandet og en fantastisk dag til å være ute så mye som mulig. Det er også siste feriedag. Syns det er deilig igrunn, jeg gleder meg jo massivt mye til å begynne i ny jobb i morgen. Prosjektleder i Presis 360. No longer butikksjef. Dette blir spennende 🙂

Det henger fremdeles litt i kroppen, det å ha deltatt på årets Social Summer i Oslo på torsdag. Det var en inspirerende samling av bransjefolk og dyktige foredragsholdere. Jeg stiftet nye og hyggelige kjennskap og ble hakket klokere på interessefelt som sosiale medier, hva skaper en trend og begreper som ROI.

Notatene fra dagen koker ned til noen få motiverende linjer (fra foredragene til Lars Bratsberg og Göran Adlen):

Vi er altfor feige til å prøve ut nye ting, verden går ikke under av at vi feiler i noe. Vi må tørre mer. Våge å skape. Spre glede i alt du gjør, vis personen, vis kjærligheten. Våg. Elsk. Spring.

1Q0J4265

Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration leopard print summer dress ray ban sunglasses french bulldog

Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration leopard print summer dress ray ban sunglasses french bulldog

Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration leopard print summer dress ray ban sunglasses french bulldog Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration leopard print summer dress ray ban sunglasses french bulldog Christina MIhaela Carare only ootd fashion blog girly style business ladylike jeans long hair curly waves inspiration leopard print summer dress ray ban sunglasses french bulldog

Kjole – Only Wedges – Next Veske – Glitter Solbriller – HM

I går ble det en snartur til byen, og hva er da enklere å slenge på seg enn en kjole og hæler? Kom hjem med nye tennisballer #ettstykklykkeligjente Nå skal frokosten inntas, solen skal nytes, tennis skal spilles, hus skal ryddes og tennisfinale skal beundres.

Follow: