If you don´t drive your business , you will be driven out of business – B.C. Forbes


 Jeans – Only Jakke – Only  T-skjorte – Primark  Sko – DNA  Veske – Mischa Barton

Kan ikke tro at det er lørdag i dag. Heller ikke i går følte jeg at det var fredag, men mandag… Jeg er godt i gang i den nye jobben, og syns jeg endelig kan yte, bidra, planlegge o.l. fullt, i stedet for å bruke tid på å sette meg inn i alt. Jobben som prosjektleder og ikke minst byrået jeg jobber i fører til mange spennende, interessante og givende prosjekter slik som i dag, da vi holdt kurs i sosiale medier for blinde og svaksynte. Jeg hadde et kort innlegg om Facebook-bruk, ellers bisto jeg mer enn gjerne med å hjelpe deltakerne med praktiske spørsmål i workshop-delen av kurset. I morgen er vi på plass igjen.

 

Follow: