It is better to conquer yourself than to win a thousand battles – Buddha

Christina Mihaela Carare only ootd winter outfit curly hair makeup Christina Mihaela Carare only ootd winter outfit curly hair makeup Christina Mihaela Carare only ootd winter outfit curly hair makeup Christina Mihaela Carare only ootd winter outfit curly hair makeup Christina Mihaela Carare only ootd winter outfit curly hair makeup Christina Mihaela Carare only ootd winter outfit curly hair makeup Christina Mihaela Carare only ootd winter outfit curly hair makeup

Jakke – HM Genser – Only Jeans – Only Skjerf – Pieces Wedges – HM

Åh, herremin, for en god dag det har vært i dag… Jeg hopper fremdeles av glede inni meg.

Jeg deltok i en doubles turnering i tennis i dag og vant hele greia 😀 Jeg hadde en kjempeflink partner, og sammen spilte vi poeng for poeng, serve for serve, en smash og en backhand om gangen. Vi spilte totalt mot fire andre par (vi var to jenter som spilte, og 8 menn), vi lå under i to av settene, men klarte å ta oss inn igjen – og dermed tapte vi ingen sett 🙂 6-2, 6-3, 6-4 og 6-3 var de endelige resultatene.

Mine nære og kjære, som kjenner meg godt, vet hvor mye det betyr for meg å vinne i tennis. Det var gått altfor mange år før jeg i høst tok opp tennis på nytt, og siden den gang har jeg spilt 4, 5 ganger i uken. For å få bedre teknikk, kontroll på nervene, være raskere. Slikt tar tid, og fremdeles har jeg lang vei å gå. Å spille kamp og å trene tennis er to helt forskjellige ting, derfor er det alfa omega å gjøre begge deler.

Det er med god grunn at jeg valgte akkurat dette sitatet til dette innlegget. Jeg forsøker å ta en ting om gangen, fokusere på å spille litt bedre fra gang til gang, baby steps – rett og slett fokusere på å bli bedre selv, og ikke miste motet på grunn av feilslag eller den slags. Jeg konkurrerer mot meg selv, og prøver å bli litt bedre, litt roligere for hver kamp. Jeg holdt nervene var så vidt i sjakk i dag – premien for å ha klart det, var den ultimate: Seier 🙂

Follow: