There is nothing more inspiring to me than seeing others reach their goals

Christina mihaela carare tennis outfit nike head tennis warehouse europe

 

Nike skjørt, topp, svettebånd, skoTennis Warehouse Europe 

Åh, dere. Endelig er det tennis-tid igjen – doublespill om en halv time. To dagers pause på grunn av et vondt håndledd har vært høyst nødvendig – heldigvis hadde jeg en (første) dag på Atletica treningssenter og en dag i skibakken for å få ut treningsenergien 🙂

Jeg fortalte dere at jeg skulle på tennistrenerkurs, noe som for meg er en utrolig gøy mulighet. Jeg hadde min første time i forrige uke – jeg var så nervøs på forhånd at jeg var fysisk kvalm… Men, det tok ikke mer enn en par minutter sammen med to herlige gjenger med tennis-elever, så var jeg helt med! (Litt for) engasjert og storkoste meg. Det beste var å se at de syntes det var gøy å spille tennis. Det opplevde jeg som givende, og det gjorde at jeg ville gjøre en enda bedre jobb som trener.

20 av 60 timer av trenerkurset er gjennomført. I tillegg til mange timers trening og spill for å lære å håndtere nerver og terpe på teknikk. I hvert fall så mye det lar seg gjøre i en så kort periode før regionsmesterskapet (et halvt års spill er langt fra nok til å forsøke å være en stabil spiller). Regionsmesterskapet går av stabelen til fredag (!) og jeg… ja, jeg er supernervøs.

Follow: