I’m one step closer to reaching my goal

Regionsmesterskapet i tennis er over for denne gang. Mange hadde meldt seg på, både unge og voksne, og var klare til en fullstappet helg med tennisspill i klassene singles, doubles og mix. At det var gøy å være med, er en underdrivelse – nervene var i høyspenn, konsentrasjonen var på topp (liker jeg å tro) og formen var så klar som den kunne bli etter 6 måneder med spill. Stemningen var på topp og både spillerne og tilskuerne så ut som de hadde det moro!

Det var tøft å delta, det skal jeg ikke legge skjul på. Vi har flere flinke jenter (damer) i klubben i seniorklassen (18år+), i tillegg kom det noen fra Østlandet som hadde spilt seriøst i mange år (henholdsvis 14 og 15 år tror jeg at de yngste jentene var – de hadde spilt i 7 år (!!), og konkurrerte i seniorklassen – hatten av for de!!).

Jeg hadde nok med å holde nervene og tankene i sjakk, og forsøke og gi motstanderen noe…ja…motstand! Noe må jeg ha gjort bra i løpet av de 6 månedene – fokuset var et helt annet nå enn da jeg deltok i Sørlandsmesterskapet i august i fjor (jeg så visstnok vettskremt ut da, haha!). Det beste var at jeg kunne faktisk ha det gøy mens jeg spilte – da ble følelsen av å vinne et game ekstra god ^^)

Etter å ha tapt 6-4, 6-3 i semifinalen, endte jeg opp på en 3. plass! Det er jeg veldig glad for, med tanke på at jeg tapte så å si alle kampene under Sørlandsmesterskapet i fjor. Jeg deler nå 3. plass med hun som knuste meg allerede i første game under Sørlandsmesterskapet i fjor 🙂 Woop woop!

Christina mihaela carare tennis outfit sør amfi nike Christina mihaela carare tennis outfit sør amfi Christina mihaela carare tennis outfit sør amfi Christina mihaela carare tennis outfit sør amfi nike Christina mihaela carare tennis outfit sør amfi Christina mihaela carare tennis outfit sør amfi

 

 

 

 

 

Follow: