Klubbmesterskap mai: 83 vunnede game, ingen førsteplass

Klubbmesterskap Arendal Tennisklubb 7.-10. mai. Meldte meg på både dame- og herresiden.

Over 10 timer med tennis fordelt på tre dager med totalt 6 kamper. Resultatene viser totalt 83 vunnede game, og nestflest vunnede game (61) på damesiden.

Tall jeg er fornøyd med, men det ble ingen førsteplass på damesiden. På herresiden kom jeg meg til kvartfinalen i min gruppe 🙂 🙂 🙂 Jeg er kjempeglad for å ha fått spilt så mye tennis! Dette er svært nyttig kamperfaring! Jeg har lært fra coaching sesjonene at jeg ikke skal fokusere på feil jeg har gjort underveis i kampene. Jeg skal heller se på disse som lærdom jeg tar med meg videre. Hva kan jeg forbedre, hva bør jeg fokusere på treningene og i kampene fremover?

Jeg merket under turneringen hvor mye jeg har lært fra de to siste turneringene alene, i Kristiansand og i Svelvik! Veldig mye har klistret seg i hodet fra tapet i A-cup i Kristiansand, og fra å miste seieren selv om jeg hadde flere sjanser i kampen i Svelvik! Jeg har forsøkt å fokusere på noen få ting, for at jeg skal klare å huske dem underveis i denne turneringen:

1. Få inn første-serven

2. Spill med press, men spill 95% av hva du klarer, for å unngå å gjøre altfor mange unødvendige feil

3. Tenk deg stor, hold deg positiv

Christina Mihaela tennis Sandefjord 2 april 2014 Christina Mihaela tennis Sandefjord april 2014

Jeg er særlig stolt over fire kamper. Den ene herrekampen som jeg vant og min andre herrekamp mot den beste junioren i klubbben (tror jeg spilte oppimot mitt beste – selv om stillingen ble 6-4, 6-0 til motstanderen, var kampene veldig jevne. Jeg bommet på serven på et par avgjørende deuce – det må jeg jobbe med – men fantes ikke nervøs! Jeg hadde spilt mot han én gang før, nå sa han at jeg var blitt veldig mye bedre! Det var en gøy og lang kamp. Goood erfaring!).

Lørdagen var min tyngste dag, men her er mine to damekamper som jeg er også stolt over. Fokuset kvelden før og på morningen var på min kjære kjæreste som hadde dessverre så vondt i ryggen og pusteproblemer at ambulansen måtte komme 🙁 🙁 🙁 Han i.n.s.i.s.t.e.r.t.e. på at jeg spilte mine to siste kamper i turneringen, som var altså på lørdag. Jeg tenkte at hvis jeg skulle delta og ikke trekke meg, så ville jeg gjøre mitt beste for hans del. Han var min motivasjon, og inspirasjon. Jeg kjempet i to timer i første kamp, som jeg altså tapte så vidt. Rett etterpå spilte jeg en nesten to timers kamp da også, som jeg så vidt tapte. Jeg nekter plent å skylde på andre faktorer enn egeninnsats, men kanskje formen var litt sliten etter fire timers spill, en betennelse i leggen hadde blusset opp i tillegg.

Men jeg visste at disse to motstanderne er skitflinke til å spille tennis! At jeg hevdet meg, og nesten vant, prøver jeg å si til meg selv betyr at jeg er skitflink, jeg også!

Tårene rant i etterkant, ja, i telefonen med kjæresten og storesøs, mens jeg haltende gikk ut av Sør Amfi. Jeg er ingen dårlig taper, men jeg blir ekstremt følelsesladet når jeg spiller, og det å vinne betyr mye for meg. Det er en klapp på skulderen min på at jeg har gjort noe riktig i treningen. Men denne gangen, klapper jeg meg selv på skulderen for en svært verdig innsats. Kamperfaringen vil jeg aldri ha vært foruten!

Christina Mihaela tennis klubbmesterskap mai 2014 3

Follow: