Dagen med stor D

I dag er dagen. Tidlig start, fordi dette blir en lang, og bra dag! Først er det tenniskamp, en double og en single, i Svelvik med damelaget i Arendal Tennisklubb. Deretter kjører jeg til flyplassen i Sandefjord…… for å ta imot den rumenske tennistreneren!!!

Som jeg sa i forrige innlegg, i mitt første videoblogg, så er jeg så spent, og så utrolig stolt over å ha realisert en av mine drømmer, nemlig trene med en profesjonell tennistrener en lengre periode 😀 😀 Han blir her i én måned. Banetid er booket takket være Arendal kommune, Sør Amfi og Arendal tennisklubb. Leiligheten min hvor han skal bo er tømt for jenteklær, vasket, kjøleskapet fylt til randen med mat jeg trooor han liker 🙂 🙂 Jeg viste min far, som bor i Romania og som har tennistreneren på sin lønningsliste, leiligheten via Facetime i går. For å si det sånn, jeg trengte kun å stå midt i stua, snu 360 grader, så fikk han se hele leiligheten 😀 Hehe! Men når det er sagt, så er den sååå utrolig koselig og så “sørlandsk” som det går an, med sjøutsikt!!!

Jeg var stolt av å vise min far leiligheten, fordi jeg vet at treneren kommer til å ha alt han trenger her, Internett, kabel-TV, Mac, mobil, mobilabonnement, sykkel, garderobeskap, deilig seng, kjøkken, sovesofa, vaskemaskin, sykkel, terasse med utsikt – you name it – i en nyoppusset, sjarmerende leilighet. Min far var utrolig forbauset. Han sa at det var ti ganger bedre enn sånn som han har det nå!! Han er en enkel mann, som kommer fra enkle kår. At han skal bo her i en måned, oppleve norsk hverdagsliv, naturen, den friske luften, den gode maten og hyggelige mennesker – det kommer til å være en opplevelse for livet for han også.

Det er flere gode og svært givende ting som er konsekvenser av at tennistreneren kommer på lørdag, og skal være her i en måned. At jeg får mulighet til å gi han denne opplevelsen, det har vært en motivasjon i seg selv.

Nå skjer det. Nå er jeg spent, og klar. For både tennis og trener.

#fitforfight

Christina Mihaela screenshot

Haha, så mange ansiktsuttrykk lager jeg i løpet av 13 minutter! Fra gårsdagens videoblogg, min første noensinne!

 

Follow: