Drømmen oppfylt!

Jeg har en drøm, hatt den i ett år, en utopisk tanke om du vil: Å trene intensivt med en profesjonell tennistrener en god periode. Bare jeg og han, bare meg, tennisrackerten og teknikkterping. For å få det til å smelle. For å få opp farten, styrken og kvaliteten på spillet. For å utnytte maksimalt gleden jeg får av spillet.

Det er sånn som proffe gjør det. Tenk om lille meg, eller en annen hvem-som-helst, kunne få oppleve slikt selv! Jeg ville ha elsket det!!.. Men så slår realiteten inn: Det krever en trener som er dedikert deg og ditt spill, selv om du er milevis unna noe som kunne ligne en elitespiller. Det krever tilgang til tennisbane, ofte og mye om gangen, det krever økonomi.

5 dager i Romania i fjor sommer, med tennis og trener to ganger om dagen. Trener 4-sertifisert (kan trene profesjonelle tennisspillere internasjonalt), 23 års erfaring (!!) som tennistrener, blant annet fra det rumenske tennisforbundet.

Det var intensivt, det var disiplinert, det var lærerikt. Det var en lykke å oppleve! Tenk å kunne få han opp til Norge, sa jeg til meg selv.

Ganske nøyaktig ett år senere, sier jeg fremdeles det til meg selv: Tenk å få han hit!! Men det er én vesentlig, stor, arbeidsom forskjell fra samme tidspunkt i fjor: Nå sier jeg dette med viten om at han kommer nå på lørdag………..!!!!!!

Hvor mange runder jeg har gått for å få dette til, hvor mange jeg har vært i kontakt med, har jeg mistet tellingen på. Det viktigste er de jeg sitter igjen med som har hjulpet meg for å kunne realisere drømmen min: min far, Arendal kommune, Sør Amfi, den supersnille og fine familien jeg leier hos, min kjæreste. Gud forby jeg skulle glemme noen viktige nå!

Hva jeg har følt den siste uken, da alt ble bekreftet, da jeg kjøpte flybillett, da jeg flyttet ut av leiligheten, mens jeg holdt på å støvsuge og vaske den ned, hva jeg føler nå – jeg får ikke beskrevet det nok i ord. Derfor har jeg laget min aller første videoblogg. Jeg kom hjem, satt på TV-en i bakgrunnen, og bestemte meg for at NÅ gjør jeg det bare…

Klikk her for å se videoen: “Hei, bloggen”….. 

Follow: