Remembering when I could run

Man bør aldri ta evnen til å løpe for gitt. Ei heller evnen til å gå. Jeg jobber med rehabiliteringen av ankelen, og det har jeg gjort i snart 3 måneder nå. Ved hjelp av strømbehandling, stabiliseringsøvelser, baseøvelser, tøyning og massasje. Folk spør: Hvordan går det med benet? Det er så hyggelig at folk gjør det! At de har fått med seg uhellet som har skjedd. Men så får jeg dårlig samvittighet av å si at det går bra, når jeg ikke er tilbake på tennisbanen og vet at det fremdeles er en halv måned før det skjer. Jeg vet at det går fremover, at det går mye bedre – men også at jeg sliter med bevegeligheten når jeg småjogger, og støt-liknende bevegelser som hører en hardcourt tennisbane til, er jeg ennå et stykke unna fra å tåle.

Jeg sa dette til fysioen på Atletica under en time hos han.

Øystein: Har du hatt en idrettsskade før, Christina, spør han.

Meg: Nei.

Øystein (små-ler): Velkommen til klubben da! I mange tilfeller tar rehabiliteringen lang tid. Du har mye basistreningn igjen å gjøre.

Jeg er ikke redd for å jobbe. Jeg er villig til å legge ned den tiden som opptreningen tar. Jeg hører på alle råd og gjør det som blir sagt. Når du vet hva du må gjøre, så er det her mange faller fra. Det gjelder å faktisk få det gjort! Så innsatsviljen og tålmodigheten skal det ikke stå på. Jeg er bare litt skuffet og overrasket, for at rehabiliteringen tar såpass lang tid.

1Q0J1869 1Q0J1884 Christina-Thommesen-Atletica-trening-tennis-2 1Q0J1989 Christina-Thommesen-Atletica-trening-tennis-6 1Q0J2010 1Q0J1915 Christina-Thommesen-Atletica-trening-tennis-7 1Q0J1960 1Q0J1918 Christina-Thommesen-Atletica-trening-tennis-8 1Q0J1926 Christina-Thommesen-Atletica-trening-tennis-9 1Q0J2052

Bildene er fra 8. juni. Jeg tok med meg kamerastativet og fjernutløser på Stuenes stadion. Mål: 800 meter løpetest, for andre gang. Først knipset jeg en hel haug bilder, så var det på tide å prestere. 2 runder rundt stadioen skulle jeg. Høres kanskje lite ut, men spurter du fra starten av, er det overraskende hvor raskt det kjennes som om man treffer en vegg og ikke klarer å løpe fortere.

Resultater første test: 3 min 06 sek

Resultater andre test: 2 min 46 sek

Forbedring: 20 sekunder

For en som ikke trente før en alder av 27 år, er dette tall som jeg er fornøyd med. Gøy/tungt var det! Må prøve å forbedre tiden enda mer 🙂

 

Follow: