Verdens heldigste

1Q0J16351Q0J1795 1Q0J1675 1Q0J1676 1Q0J1771 1Q0J1654 1Q0J1671 1Q0J1674 1Q0J1678 1Q0J1760 1Q0J1684 1Q0J1737 1Q0J1747 1Q0J1744 1Q0J1803 1Q0J1774 1Q0J1754

Turen inn til Oslo, dere, til NM. Jeg hadde på forhånd grudd meg til å kjøre strekningen Arendal – Oslo tur retur etter jobb. Men jeg bare visste at jeg måtte det – alt det arbeidet og treningen som jeg hadde på forhånd gjort for å delta i kvalifiseringen, før jeg tråkket kraftig over, og så skulle jeg ikke engang ta turen inn for å se på?! Det var ikke et alternativ.

Stemningen der hadde jeg på forhånd ikke kunnet forestille meg. Det var kamper på alle tennisbanene i Frognerparken og mange tilskuere. Jeg så Casper Ruud spille, blant andre. Intetanende om at det faktisk var finale som skulle spilles, satte jeg meg ned for å se på en Jenter u18-kamp. Den varte i nesten 3 timer og var fryktelig spennende å se på! Flinke jentene!

Om den spennende avslutningen på kampen, kan du lese på tennis.no.

Utrolig gøy – og tilfeldig – var det også å treffe på skuespiller Ingar Helge Gimle, som kjørte bilen som var rett bak min i det jeg skulle parkere. Vi tok følge til parken, oss tennisentusiaster vet dere, hehe! Ingar ble jeg kjent med da jeg spilte “bikini babe”  (hihihi) i juli i fjor i sommerfilmen Gamle Venner. Ingar har selv spilt tennis i maange år og er kjempeflink – believe me, jeg har spilt “mot” han 🙂 Jeg møtte også på en som har både spilt og jobbet som trener i Arendal Tennisklubb, vi så en del sammen på damekampen. Jeg ble også kjent med noen nye fra tennisforbundet – og fikk vite en megasuperduper viktig nyhet for meg:

Neste NM er i desember i år!!!

I realiteten er det kun tre måneder til. Planene mine? Å gå for det! Men, for en gangs skyld, må jeg gjøre det med senkede skuldre. Det er et tips jeg fikk.

– Det er ikke lenge siden du satt i rullestol.

NM i desember bør være et delmål mot 2015, fortsetter han. Klokt sagt.

Enn så lenge, skal jeg på cruise!! All the way to Bahamas!! To uker blir jeg borte, og med meg tar jeg blant annet balanseball Softbalance fra Abilica som jeg har bestilt fra Brekke Sport. (Forresten, for en service: Ballen bestilte jeg på tirsdag, fredag fikk jeg melding fra dem, som jeg ba om, om at ballen var kommet. Jeg kunne bare kjøre inn gjennom gågaten, stoppe foran butikken og løpe inn for å betale. Mannen kom jo ut i gågaten da han så en Securitas komme, for skulle jeg få bot, hadde de “tatt seg av det”. Hehe! Så sånn i full fart, fikk jeg med meg balanseballen på vei til flyplassen) De har jo treningsstudio på cruisebåten, og der har jeg tenkt å fortsette opptreningen av ankel og kropp. Dette blir topp 🙂 🙂

Cruise, fra Miami til Bahamas og tilbake, var en julegave fra mamma. Så uuutrolig snilt!!! Hun er med, min lillesøster, hennes kjæreste og min Håvard 🙂

Vi ser frem til varme temperaturer, bølgeskvulp, paraplydrinker, god mat, eksotisk musikk – i det hele tatt, en minnerik tur!!

Follow: