It´s crunch time

Bildet av en ferierende-Christina kunne kanskje ikke vært i større kontrast til hverdagen slik den er nå. Hehehe! Det er M Y E som skal skje i tiden fremover, flere ting som begynner på flere plan. Har akkurat planlagt de neste par ukene. Måtte bare få dét gjort, ellers hadde jeg vært veldig stresset, og jeg må passe på at alt jeg vil og må gjøre, blir gjort. Bare denne uken er det tre spennende ting som jeg storgleder meg til, den ene spesielt:

Jeg har booket min første tennistime på tre og en halv måneder!! 😀 😀

En time på torsdag skal jeg stå og sentrere baller med en fra klubben, gjøre noen drills ved nett, kaaanskje serve. Dette er for meg så stort etter å ikke engang ha vært inne i hallen siden slutten av juni tror jeg. Åh, som jeg gleder meg!!! Og åh… som jeg er litt redd samtidig… Redd for å tråkke over igjen, nå som jeg har klart å rive ting på begge sider av høyre ankel.

Men – jeg skal komme godt forberedt. Skal varme godt opp, og ha to, tre “ankelstøtter” på en og samme tid… Og jeg skal ikke løpe, eller “hoppe” sidelengs. Jeg har fått beskjed fra fysioen om at ankelen ikke er klar for jogging eller støtlignende bevegelser på hardt grunnlag, så det skal jeg lytte til.

Men vet dere?  Jeg tror det kommer til å gå veldig bra! Og dere, jeg tror jeg kommer til å være i ekstase av å være på tennisbanen igjen!!! Jeg kjente adrenalinen bare jeg sto på tribunen og snakket med en fra klubben her om dagen… 😀 😀 Hehehe, nerd-alert 😀

I tillegg begynte jeg på mandag på et seks til åtte ukers treningsprogram oppsatt av Atletica treningssenter. Nå som ikke jeg kan konkurrere i tennis, skal jeg i hvert fall ha fokus på å gjøre kroppen god og sterk.

I kveld skal jeg på Atletica for å delta på del 1 av 3 kvelder med styrketreningskurs som Atletica arrangerer! Så interessant! Med meg blir fotoapparatet, for jeg skal nemlig blogge om kurset når det er ferdig! Gjennom mitt sponsorat med Atletica skal jeg nemlig en gang i måneden lage et Atletica-relatert blogginnlegg, og styrketreningskurset er første innlegg! Så spennende!!

Jeg.gleder.meg.til.fortsettelsen!

Follow: