Juletrekapping på Lindland Natur

For en fantastisk lørdag det har vært, og enda er det kvelden som gjenstår! Dagen startet allerede kl. 06.40 da jeg sto opp for å nyte en rolig time før min aller første treningstime med en personlig trener. Først måtte jeg ha min vanlige morgenrutine for at kroppen skulle rekke å våkne: et glass vann med sitronsaft, havregrynsgrøt med sjokolade proteinpulver og frukt – og selvføgelig en kopp kaffe. Aaahh… Jeg satt også på en episode av Suits, som både jeg og Håvard liker veeldig godt å følge med på.

Mens jeg kjørte hjemover, da solen sto oppe på himmelen, frosten lignet snø på bakken og med musikken på full guffe i bilen – jeg fikk en slik godfølelse av magi i meg… Det var en fantastisk start på dagen, formen var kjempegod og jeg så virkelig frem til det neste som skulle skje: Juletrekapping på Lindland Natur med kjæresten og “svigers” 🙂

Jeg har aldri vært på Lindland Gård. Her er det kjempefint! Jeg fikk julestemning deluxe da vi ankom. Flere familier var allerede til stede, noen holdt på å laste årets juletre på henger eller biltak. Det sto hest og kjerre, klar til “utrykning” så snart småbarna hadde blitt løftet opp og funnet sine plasser oppå høy og ullteppe i kjerren. Edelgran store og små var pyntet hver med sin dikt, her var det bare å finne sin favoritt å frakte med hjem. Vaffel, kaffe og mye mer sto klare til kjøp inne i et av husene (hvor det virkelig var som å gå tilbake i tiden i det en gikk inn der). Gratis klementiner til den som ville ha, og hjemmelagd julepynt og godt til den som ville kjøpe med seg hjem.

Vi fant vårt juletre. Juletreet 2014 🙂 Hesten fikk vi også kjørt med, dét hadde jeg gledet meg spesielt til.

Det har vært en fantastisk dag, først trening, så julekos. Nydelig!

Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-2Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-8Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-12Screen Shot 2015-01-11 at 13.05.39Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-22Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-35Lindland-Gård-hest-ramme1Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-41Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-29Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-48Christina-Mihaela-Lindland-gård-hest-collage-2014Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-5Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-30Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-32Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-33Lindland-gaard-jul-desember-juletrekapping-34

 

Follow: