Tøff comeback

Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal_Christina Mihaela tennis Sør Amfi 2 Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal_-7 Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal_-11Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-2Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-9Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-32Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-33Christina Mihaela tennis Sør AmfiChristina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal_-13Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal_-3Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-4Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubbChristina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-3Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-28Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-31Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-12Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-29Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-30Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-15_rammeChristina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-14Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-13Christina Mihaela tennis Sør Amfi Atletica 3Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-35Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-36Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-34Christina Mihaela tennis Sør Amfi atleticaChristina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-27Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-16Christina Mihaela tennis Sør Amfi Atletica 2Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-18Christina Mihaela tennis Sør Amfi Atletica 4Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-25Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-39_rammeChristina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal tennisklubb-23

Ny uke, nye muligheter. Eller i mitt tilfelle: nye tennis-treninger. Jeg regnet på det i morges: 20 timer var jeg på tennisbanen i forrige uke. Både trente og spilte vennlige tenniskamper. Svettet har jeg gjort, skreket i frustrasjon har jeg gjort, på gråten har jeg vært – men også godfølelsen det er å være tilbake i spill har jeg hatt.

Det har gått 9 dager siden Viorel kom hit. Mellom 8 og 10 timer tennis trente vi fra torsdag til og med søndag, de første dagene har var her. Legger man timene sammen med forrige ukes, er det plutselig temmelig mye tennistrening for kroppen. Sjokkert er den, over mengden trening, men den er heldigvis i god form. Jeg er så sjeleglad for at det hittil har gått skadefritt, i motsetning til forrige gang Viorel var her.

Med to tennis-økter om dagen, har det ikke vært tid til styrketrening. Jeg må prioritere å spille tennis, nå som Viorel er her – og de neste 3 ukene han er her. Vi har hatt to kveldsøkter på Atletica treningssenter, begge var tennisrelatert, med spurtøvelser, reflekstrening, kondisjon. Om morningen har vi fast banetid takket være Arendal kommune kl. 10-12 på Sør Amfi. På kveldene booker jeg bane og spiller vennlige tenniskamper, eller trener tennis. Hver økt med Viorel ved siden av meg som trener og coach.

Jeg må lære meg å være tålmodig, sier han. Jeg har veldig høye forventninger til meg selv, og Viorel sier at hodet mitt vil veldig mye i forhold til hva kroppen klaren etter en så lang pause fra tennis.

Sannheten er at du har vært borte fra tennisbanen og fra konkurranser eller til og med vennlige tenniskamper i 7 måneder. Hadde det vært slik at du hadde spilt tennis siden du var 5 år, hadde det vært lettere for deg å komme tilbake, finne rytmen og teknikken igjen. Men du spilte aktivt kun i litt over to år – og en pause på så mange måneder på grunn av en idrettsskade, vil naturligvis påvirke timing, teknikk, refleks, egentlig alt ved ditt spill.

Jeg må med andre ord først spille meg tilbake til formen jeg hadde på tennisbanen før overtråkket som gjorde at jeg var ute av spill i flere måneder.

Det viktigste for å forbedre ditt tennisspill nå er å spille tennis. Spille tennis, spille tennis og spille tennis, sa Viorel.

Så nå jeg har meldt meg på årets regionsmesterskap som avholdes denne helgen av Kristiansand Tennisklubb. 20 påmeldte er det, både herrer og damer. Og jeg har meldt meg på i begge klassene, både for damer og for herrer.

Crazy er det, enormt krevende fysisk sett blir det, men jeg trenger kamperfaringen. Jeg trenger å være tilbake i spill. Og jeg er veldig glad for å være tilbake i spill.

Christina Mihaela Carare tennis Viorel Dan Marinescu Sør Amfi Atletica Arendal_-12

Follow: