Christina Mihaela for Redcord

Endelig kan jeg avsløre hvem det er som jeg var modell for da jeg skrev følgende melding på min Facebook-side i oktober i fjor:

Jeg er SÅ spent på i dag!! Jeg har fått muligheten til å være modell for en velkjent, fagkompetent og markedsledende internasjonal aktør!! Jeg er SÅ takknmelig for denne muligheten. Foruten at det er fantastisk kult for meg, betyr det også at jeg har oppnådd noe (en åpenbart sterk kropp utad), siden dette merket anså meg som “akkturat det vi så etter”!!

Selvføgelig ble Facebook-oppdateringen akkompagnert av en sporty selfie fra Atletica treningssenter. Typisk meg 😀

Christina Mihaela Carare Tennis Redcord

 

Aktøren som jeg var modell for er altså Redcord!!

Jeg.er.superstolt. Jeg var i hundre av å dra “på jobb” i freshe treningsklær og ha nettopp det å være aktiv OG være foran kameraet som arbeidsoppgave!! Det var fantastisk gøy og givende!!

De fleste kjenner til Redcord som produsent av en rekke type slyngeapparater og tilbehør. Redcord ble etablert i 1991 og bygger på Neurac (nevromuskulær aktivering), en behandlings- og treningsform som bygger på vitenskapelige studier og som har dokumentert effekt på muskel- og skjelettplager.

Redcord brukes i over 40 land av fysioterapeuter (som min egen fysioterapeut Øystein Oveland på Sør Amfi) i behandling av pasienter. For min del brukte Øystein Redcord i behandling og forsterking av kjernemuskulaturen i nakken, da jeg slet med vond nakke i noen uker.  Du finner også Redcord på treningssentere, som på Atletica treningssenter, hvor jeg trener. Som mosjonist, så vel som idrettsutøver kan du benytte deg av slyngetrening fra Redcord til å bygge en sterkere kropp, da metoden har vist seg å være både nyttig og prestasjonsfremmede i arbeidet med individuelle mål.

Se alle Redcord-produkter her. 

Bildene som ble tatt i løpet av to dagers fotoopptak, skal brukes i nytt markedsmateriale, som Redcord sin nye nettside. Jeg visste imidertid ikke at jeg kom på forsiden før lanseringen! 😀 Denne blidfisen er virkelig blid!

[separator type=”thin”]

Redcord.no

Ny nettside lansert

Screen Shot 2015-03-18 at 21.25.53Screen Shot 2015-03-18 at 21.26.08

 

Fotograf: Tore Jonssen

Alle bilder: Redcord

 

Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-11Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-2 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-3 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-6 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-7 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-14 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-13 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-16 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-17Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-22 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-36 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-47 Christina Mihaela Carare Redcord fotograf Tore Johnsen redcord.no tennis-33

Avbildet med meg er fagkonsulent for Fysisk Trening ved Olympiatoppen, Mathias Lilleheim. Det var stor stas å jobbe med en så fagkompetent sterking som Mathias – skal si jeg skvatt i stolen da jeg plutselig så han på TV som trener for det norske kvinnelige landslaget i NRK-produksjonen “Verdens beste skijenter“! FOR et formidabelt arbeid disse jentene og deres team gjør, det er bare å la gleden av å ha samarbeidet med Mathias synke inn 🙂 🙂

Jeg ønsker å benytte denne anledningen til å GRATULERE REDCORD MED NYE OG FRESHE NETTSIDER!! Tusen takk for et sprekt samarbeid!

Jeg.er.superstolt. Håper dere som leser dette også liker!

 

Follow: