Kalenderpike

Responsen fra blogginnlegget hvor jeg endelig kunne fortelle at jeg har vært modell for Redcord har vært så fantastisk fin!! Det var som nevnt utrolig gøy og givende at Redcord ville bruke meg som modell og jeg storkoste meg i løpet av de to dagene som vi hadde fotoshoot sammen med Tore Jonssen fra Media Service. Noe av det mest rørende har vært å lese Redcord sine egne tilbakemeldinger på vårt samarbeid:

Vi er så stolte av å kunne smykke vår relanserte nettside med ditt blide og profesjonelle ansikt. Du gir oss bilder som viser imøtekommenhet, råskap, styrke, friskhet og inspirasjon. Håper selvfølgelig på videre samarbeid. Stå på og lykke til med tennissatsingen din. Vi heier på deg!

Unnskyld meg i luken, men hvor fint sagt er ikke dette?! At de i det hele tatt tok seg tid til å skrive dette på min Facebook, og faktisk delte nyheten om vårt samarbeid på deres egen Facebook-side, det er veldig fint gjort. Føler meg stolt og støttet.

Bildene skal Redcord bruke i sitt markedsmateriale. Dét viste jeg. Men jeg visste ikke at deres relansering av redcord.no-nettsiden skulle fronte meg på forsiden! Eller at jeg skulle fronte deres kalender for 2015! Åh, dette er jo bare once-in-a-lifetime-opplevelse, det er bare å nyte det!! Sette pris på det, og ha det som motivasjon i alt videre!

Christina Mihaela Carare Redcord font

Fantastisk gøy å være på forsiden med Olympiatoppen-trener Mathias Lilleheim. For en spreking!

Christina Carare Mihaela Redcord tennis blogg-2

I januar er motivasjonen er på topp. Man starter et nytt år og ønskene for selvrealisering er mange! Kjempeinspirerende å illustrere  denne måneden!

 

Christina Mihaela Carare Redcord tennis blogg redcord.no

Kult bilde hvis jeg kan si det selv. Trening skal være gøy, men også utfordrende. Ja, det hender faktisk at jeg smiler under trening!

Christina Carare Mihaela Redcord tennis blogg-5

Jeg har bursdag i mai! Og dette er et av favorittbildene mine! Selv om jeg har mange favoritter, hehe! Dette gir meg motivasjon til å stå på!

 Christina Carare Mihaela Redcord tennis blogg-6

Vi er inn i tredje kvartal av året. August er en fin måned. Den representerer også for meg en ny start. På en måte, starten på høsten. En fin tid!

Christina Carare Mihaela Redcord tennis blogg-7

Og der er vi igjen! Det er mange andre kule bilder i 2015 kalenderen for Redcord, som illustrerer månedene du ikke ser her.

Christina Carare Mihaela Redcord tennis blogg-8

For en stund tilbake, fikk jeg melding med dette bildet fra en dyktig tennis-kollega. Han fikk helsjokk når han plutselig så bilde av meg for Redcord. Da hadde ikke jeg blogget om vårt samarbeid enda. Hehe, det var morsomt! Jeg skvetter enda ved synet av bildene! Superstas!

Christina Mihaela Carare Redcord Neurac fysioterapeuten fagbladet

Besøk Redcord på redcord.no for mer informasjon om selskapet og deres produkter.

Follow: