Tennis

Christina Mihaela Carare tennis Sør Amfi Arendal tennisklubb Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal-3Christina Mihaela Carare tennis Sør amfi viorel marinescu NM Arendal Wilson Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal-4Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal-9Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal-10Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal-11Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal-14Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal-16Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal ramme-17Christina Mihaela Vintilescu Carare tennis Sør Amfi NM Atletica treningssenter blogg Arendal-18

Siste bilder jeg har fra tennistreninger med Viorel i februar. To ganger om dagen trente vi i ukedagene. Det måtte til for at jeg skulle ta igjen det tapte.Kjenner nå “litt” press fra meg selv på å prøve å opprettholde alt det gode jeg har lært, i spill og på trening. Struktur og planlegging er nøkkelen – men jeg må også huske å ha det gøy underveis! Å bli bedre i noe skal kjennes godt 🙂 🙂

Follow: