London, baby!

Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-16Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-14Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-38Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-36_edit Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-3Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-17Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-23Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-24Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-25

London var så utrolig bra! Mamma, lillesøster og kjæresten bor her. Vi får sett hverandre to, kanskje tre ganger i året, så når vi først møtes så har vi det alltid så koselig!! Tiden i løpet av de tre dagene vi var der fløy av gårde, men det var mye som skulle fikses før jeg og mamma reiste til New York for tre dager, deretter på en 12 netters cruise til Barbados… Åh, så utrolig! Mamma bor i Canary Ward i London, et bevoktet område, som er så utrolig moderne, fint og rent – en får en følelse av at det blir gjort seriøs business her 😀 Det ligner en mindre versjon av Financial district i New York (og jeg vet hva jeg snakker om, for der har jeg vært! Wow, kan fremdeles ikke tro at jeg har vært i New York!)

Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-19 Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-20Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-21_edit2Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-18_storChristina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-37

Jeg fikk trent to ganger de tre dagene jeg var i London. På en fantastisk og ekslusiv gym på hele tre etasjer, med et eget “hus” for svømmebasseng  i full størrelse og spa, pluss hårsalong og en utrolig utsikt over deler av London og Thames. Jeg tenkte først at “Jaja, her kommer jeg og skal gjøre mine spesielle greier, hoppe, trampe, puste og pese blant finfint folk, og skikkelig skille meg ut”. Men det var utrolig gøy at alle tok det så seriøst, hvis dere skjønner, de var helt inni sin egen trening og gjorde øvelser med apparater som jeg ikke har sett før. Det var inspirerende, engergigivende, kult å være der!

Og selvfølgelig, begge kveldene jeg var i London, spiste vi på Zizzis (som i likhet med gymmen og en egen tennisbane) er rett utenfor døren der hvor mamma bor. Zizzi serverer utrolig god mat, jeg elsker vegetar pizzaene deres! Så fulle av smak og vitaminer! Til gode priser! Jeg anbefaler definitivt enhver til å spise på Zizzis, when in London 🙂

Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-4 Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-6 Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-7 Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-10 Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-11Christina Mihaela Carare England London Ferie vacation tennis Arendal blogg-8

Follow: