Hairstyling and extensions @ Leticia Haute Coiffure

Jeg rakk hverken å farge eller klippe håret mitt innen jeg dro til London og New York. Faktisk så kan jeg ikke huske sist jeg stelte håret hos min sponsor og frisør Nikita Hair på Amfi Arena i Arendal! Jeg måtte gjøre noe, håret trengte pleie og et klipp før min livs tur! Mamma skulle booke avtale i forveien, men siden hun aldri gjør noe halvveis, så hadde hun riktignok booket time hos en hårsalong kjent for å ha både modeller og kongelige, så vel som oss “vanlige” som kunder.

Det var definitivt en håravtale jeg aldri kommer til å glemme! La meg vise dere hvordan det gikk da jeg besøkte Lecitia Haute Coiffure i London, ble tatt hånd om av eier og hårstylist Pierre Doumit, for klipp, farge – og skreddersydde (bokstavelig talt) hårextensions!

Før

Christina Mihaela Carare England London Leticia Haute Coiffure Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-4Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-3Christina Mihaela Carare England London Leticia Haute Coiffure Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-9Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-7Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-6Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-2Christina Mihaela Carare England London Leticia Haute Coiffure Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-15

Jeg så en kjempeskjønn hund på utsiden av salongen, og før jeg gikk inn, måtte jeg bare ta bilder av han. Det viste seg at Jack, som han heter, tilhører Pierre og er på en måte salongens maskott! Han er på jobb når eieren er på jobb, til glede for både kunder og forbigående, utfra det jeg kunne se når jeg var der 🙂 Jeg skulle egentlig bli tatt hånd om en fra Romania, for en tilfeldighet!, men Pierre tok seg av en eller annen grunn av meg selv. Vi hadde en god dialog og jeg ba han si hans meninger i forhold til hvilken look jeg skulle gå for.

Jeg hadde en ganske tydelig ettervekst, dessverre, etter at det hadde vært så lenge siden jeg hadde vært hos frisøren. Turns out this was a good thing this time 🙂 Pierre likte min naturlige hårfarge godt, og at jeg burde gå for en varm valnøtt farge, klippe tuppene, klippe opp det tykke håret bak, og ha en lang lugg mot høyre foran, på grunn av ansiktsformen. Jeg stolte på hans råd og sa “Gå for det!”.

Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-9Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-16

Hårextensions har jeg vært nysgjerrig på i flere år. Jeg har aldri helt visst om det er noe for meg. Hadde jeg følt meg komfortabel med plutselig langt hår, hadde investeringen det er å kjøpe hårextensions være verdt det? Hadde jeg brukt de om jeg hadde de? Clip-ons måtte i så fall være det eneste alternativet som er riktig for meg. Clip-ons kan du bruke når du selv føler for det, og det er rimeligere enn å få satt på hårextensions, som med vask vil etterhvert bli mer og mer slitt.. Jeg fortalte alt dette til Pierre, og han ga meg noen kostbare alternativer på ekte og godt kvalitets-hår. Men det ble svimlende dyrt, dessuten måtte det bestilles inn – men viktigst av alt, så var prisen. Han hadde i butikken en pakke hårextensions, riktignok var dette blondt hår. Men det var av god kvalitet, og det var en mulighet å farge det samme farge som mitt hår, resultatet ville ha blitt tilnærmet lik farge. Prisen var OK, det samme som jeg tror det koster i Norge… Etter laaang betenkningstid, det vil si når Pierre var ferdig med både klipp og farge av håret mitt, så bestemte jeg meg for å kjøpe pakken med hårextansions som han hadde inne. Det innebar at han måtte farge det, føne det (og det tok lang tid, siden det er dødt hår – fysj, høres så ulekkert ut..). Men tiden var inne for meg å prøve dette ut, etter så mange års nysgjerrighet 🙂

Pierre og Catalin satt i gang det tidkrevende arbeidet det var å farge, føne og sy hårextensionsene. Pierre sendte meg til og med i dagene som fulgte en tekstmelding for å si at håret var på vei. For en service!

Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-10 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-11Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-12_storChristina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-13 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-32Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-33Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-35Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-34Pierre og hans assistent jobbet ekstremt hardt med alt dette håret, for så å sy det sammen for hånd! Dette tok i hvert fall et par timer til sammen. De hadde kunder inne som assistenten tok seg av. Pierre hadde bokstavelig talt hendene fulle 🙂 Og alt dette, at jeg skulle ha hårextensions, var spontant, men han fikk det til å skje. Som dere ser, så kom håret i en lang remse. Pierre målte det opp mot tre ulike bredder av bakhodet mitt, slik at jeg kunne få med meg tre remser med hår, som kan festes på tre ulike steder på bakhodet. Jeg ville jo ha med meg alt håret, da betydde det at Pierre klipte først opp den lange remsen i tre ulike lengder. Hver lengde brettet han så sammen i to, og sydde sammen for hånd, med extensions-clips, dermed ble hver remse ekstra tykt 🙂 Han rakk å sy sammen én av tre remser mens jeg var der, da hadde jeg vært der i fire timer. Vi ble enige om at han skulle sende de andre to remsene i posten til mamma sin adresse i London. Med andre ord, jeg hadde hår ventende på meg i posten når jeg kom tilbake fra cruise! 😀

Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-38Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-37Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-36Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-39_storChristina Mihaela Carare England London Letitia Haute Coiffure Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg stor

[separator type=”thick”]

Fun facts Leticia Haute Coiffure

Hårsalongen skryter av den beste og raskeste blowdry i London. Perfekt for de som trenger et raskt stell på håret! Jeg elsket resultatet, felt like a million bucks, darling 😉 Skulle ønske at jeg kunne klart å gjøre dette på meg selv, og ifølge Pierre kunne jeg det.  Jeg skal gjøre mitt beste, men seende slik ut, blir det ikke 😀 Fun fact: Pierre har vunnet pris for Beste Hårklipp, og salongen har vunnet pris for Best Hårsalong i London i 2011 og 2012!

Salongen er også kjent for å gi sine kunder nakke- og skuldermassasjer mens de blir frysert. Jeg fikk en slik behandling, mye av det var utrolig deilig, men det var en litt spesiell opplevelse å få det mens man satt i stolen. Jeg følte meg avslappet nok da jeg fikk hodebunnsmassasje mens håret ble vasket, og mens jeg drakk en deilig kopp kaffe. Men VELDIG mange andre ville nok ha likt den ekstra tjenesten veldig godt! Jeg leser for øvrig at flere er fornøyde med salongen.

For mer om Letitia hårsalong, besøk deres nettside eller følg eier og hårstylist Pierre Doumit på Instagram!

Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-18_stor

Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-19 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-20 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-21 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-22 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-23 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-25 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-24 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-26 Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-27Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-28_storChristina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-29Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-14Christina Mihaela Carare England London Laetitia Pierre Doumit Stylist hår extensions Ferie vacation tennis Arendal blogg-41

Her sammen med Pierre Dumit

Jeg vil takke Pierre for veldig god service! Tenk at mitt lille hode skulle ta så lang tid å betjene! 😀 Jeg satt pris på å få hans råd om hva som ville kledd meg av hårfarge og klipp. Jeg var ganske skeptisk når han festet første remse med hårextensions (etter at han hadde farget og fønet den), det føltes bare rart å plutselig ha så langt hår, ikke som meg – og det viste jeg og sa til han. Men nå er jeg veldig glad for at jeg kjøpte dem! Jeg gleder meg til å sette på alle ved en anledning og vise bilder med langt hår 😀 Jeg ble veldig fornøyd også med hårfarge og klipp, og takket ja Pierres forslag om å sende meg fargekoden.

Alt sammen, hårfarge, klipp, føn og “skreddersydde” hårextensions, kom på ca. 2 600 kroner. For et fullt sett av ekte hårextensions, og behandlingen av mitt eget hår, er jeg fornøyd med prisen. Fikk valuta for pengene 🙂

PS: Dette er ikke et betalt eller sponset innlegg. Jeg hadde med meg kameraet til Leticia og mamma var så snill og tok bilder av meg underveis. Jeg ville skrive om besøket fordi det var litt av en opplevelse, og det ville jeg dele med dere lesere. Gjerne som et tips om et bra sted å klippe seg eller stelle seg på håret i London 🙂

Follow: