Unpublished Liverpool Hope International Tennis Tournament

[title maintitle=”Centre Court” subtitle=”BAHRAMI, BEDENE, BATES, RUBLEV ++”]

Da jeg sa opp jobben som prosjektleder for å gjøre tennis til et levebrød og skape noe nytt online til glede for tennis- og sportsinteresserte, kunne jeg umulig forutse at jeg i månedene som fulgte skulle bli invitert til Liverpool for å hjelpe organisere Liverpool Hope International Tennis Tournament 2015. Snakk om å skyte fart på arbeidet!

For meg var det bare å gripe sjansen, kaste seg rett ut i det og suge til seg all lærdom og inntrykk. Jeg valgte å være i Liverpool i tre uker, for å komme ordentlig inn i det og være her under selve turneringen også. Det har vært en helt utrolig mulighet for å lære mye om event management på rekordtid, i en setting som kombinerer tennis, sport og en oppfordring til en aktiv livsstil.

Alt sammen pakket inn i u n i k e opplevelser tett opp til noen av verdens beste tennisspillere!

Les om høydepunktene i Liverpool før jeg kom.

[separator type=”thin”]

Nå som jeg har landet både fysisk og mentalt, er det på tide å dele med dere noen av opplevelsene og tankene omkring min tid i Liverpool. Her er noen tanker jeg skrev en grytidlig morgen, før jeg løp og ut tok fatt på dagens gjøremål.

Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-5Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-3

Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-2

Å vende tilbake til Norge, til noen fridager, kommer nok til å oppleves som et “kultursjokk”. Etter over tre uker i Liverpool, med å være involvert i samtlige aspekter rundt organiseringen av turneringen, med dagsplaner, gjøremål, promoteringer og nettverkseventer som spenner fra morgen til senkveld, har jeg kommet i et tempo og arbeidsmodus som blir vanskelig å koble fra.

Det er utrolig lærerikt å være her, utrolig spennende, givende, oppbyggende. Er i en egen boble, i en utrolig og unik tennis-opplevelse-boble. Ja, som del av et team som betjener over flere tusen publikum, sponsorer, partnere, bedriftsledere – og ikke minst tennisspillerne og deres team, må enhver trå til, alltid være foran tidsplanen og gjøremål, være kreativ, en do-er, problemløser, initiativtaker og presentabel. Rett og slett være “on”. Stå på, gå ut av komfortsonen, våge, få ting gjort, levere – slik at samlet innsats fra hvert medlem er med på å sikre nok en uforglemmelig opplevelse av Europas lengstlevende og største tennisevent.

Liverpool Cricket Club er også stedet hvor vi samler fra torsdag til søndag denne uken verdenskjente trickster Mansour Bahrami, Britisk nr. 2 Aljaz Bedene, nummer 36 i verden Spaniolen Pablo Andújar, rett-ut-av-French-Open Damir Dzumhur, og nummer 1 i verden på Junior siden, Andrey Rublev, blant andre.

Fire av disse skal rett inn i main draw i Wimbledon, uken etter vår turnering.

Les mer om line-upen i Liverpool Hope University International Tennis Tournament 2015.

[separator type=”thick”] [title maintitle=”Centre court status ” subtitle=”lørdag 13. juni”]

Det jobbes i dag med å legge siste hånd på verket til turneringen “kicker off” med et verdensrekord forsøk onsdag 17. juni (!).

Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-2 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-4 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court

Siden de første tribunene ble satt inn, har jeg vært i sjokk. Positivt sjokkert! Tettere inn på å se tennis i verdensklasse live kommer du IKKE over. Synet er spektakulært! Vi har også sponsorseter for tittelsponsor, presenting sponsorer og andre sponsorer, som sitter rett på Centre Court, langs sidelinjen!

En helt unik opplevelse!

[separator type=”thin”] [title maintitle=”Centre court status” subtitle=”tirsdag 16. juni”]

Dagen før selve dagen. Spektakulære omgivelser, bakteppet er lagt for å ønske velkommen til tennisstjerner, publikum, sponsorer, partnere og bedrifter.

Gjøre seg klar for noen fantastiske tennisfylte dager ahead!

Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-16 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-15 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-14 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-13 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-12 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-11 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-10 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-9 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-8 Christina Mihaela Carare Liverpool Hope University International Tennis Tournament Liverpool Cricket Club tennis blog Arendal Mansour Bahrami centre court-7

[separator type=”thin”] [title maintitle=”Verdensener” subtitle=”Bjørn Borg spår topplassering for ny signering til Liverpool lineup”]

Tidligere i uken uttalte tennislegenden Bjørn Borg at han spår verdensener på Junior siden Andrey Rublev (RUS) som fremtidig verdensener. Nåværende verdensener Novak Djokovic spilte i Liverpool International som Junior – og Andrey, nå som altså er nummer en Junior i verden, returnerer i morgen til turneringen for andre gang i sin karriere.

Kommer Rublev til å følge i Djokovic´s spor tro? Vil Bjørn Borg få rett?

Andrey Rublev crop

[separator type=”thin”]

Tenk deg å sitte så tett som på sidelinjen og se en potensiell fremtidig verdensener spille!

Jeg storgleder meg til det, til å hjelpe spillerne med hva de måtte ha av spørsmål og til å fortsette den gode jobben turneringsledelsen gjør.

Min hovedoppgave har vært og kommer også til å være under turneringen som presse- og kommunikasjonsansvarlig. Hovedfokuset mitt kommer blant annet til å være å ivareta pressen under pressekonferansen på torsdag, og kommunikasjonen rundt turneringen på nettside og sosiale medier, samt sørge for en sømløs dialog “backstage” spillere, ledere, underleverandører, sponsorer, bedrifter seg imellom.

Og hjelpe også til ellers hvor det trengs.

Husk at du kan følge Liverpool International på FacebookTwitter – og på nyopprettet profil på Instagram, yeyy!

Follow: