VERDENSREKORD

[separator type=”thin”][dropcap custom_class=”normal”] [/dropcap]

Det måtte til å stå opp litt over 05.00 i morges for å rekke å skrive et blogginnlegg før dagens program. Turneringen nærmer seg med stormskritt, det er kun to dager igjen til Liverpool Hope University International Tennis Turnering går av stabelen.

Verdensrekord forsøk

Onsdag 17. juni kl. 10.30

Morgendagen innleder starten på turneringen, og det starter vi med intet mindre enn et forsøk fra oss i turneringsledelsen og resten av turneringsteamet på å sette et verdensrekord – for andre gang i turneringens historie!

2014 markerte året da The International gikk inn i Guiness Book of World Records for den største tennistimen, med 683 barn, hver med sin egen tennisrackert, som deltok i en og samme tennistime, på samme tid!

Kort tid etterpå ble imidlertid vårt forsøk slått av Judy Murray, moren til britisk ener, Andy Murray, med 770 barn som fikk tennistime på samme tid.

I morgen samler vi barn fra 20 skoler fra rundt Liverpool, Wirral, Bolton, Chester, Bolton og Manchester,  over 30 tennistrenere fra tennisklubber i Liverpool, samt 25 junior hjelpere fra sportslinjen på Calderstones ungdomsskole.

Kan dere tenke dere?! Over 800 barn er planlagt å komme i morgen kl. 9.30 (10.30 norsk tid) til Liverpool Cricket Club, samme sted som tennisturneringen skal spilles fra og med torsdag.

Dette er jeg så spent på! Det er utrolig bra gjort av både turneringsledelsen, som klarte å sette rekorden i 2014, og av Judy Murray som klarte å slå den i ettertid – men nå er vi sultne på å få tilbake tittelen for Verdens Største Tennistime 😀

Jeg føler meg ekstremt privilegert som kan være med på dette! Jeg er kjempespent – og håper selvfølgelig at vi klarer å slå rekorden! Lykke til til oss 😀 😀 Fingers crossed!

 

Tennis - Liverpool International Tennis Tournament 2014 - Kids DayTennis - Liverpool International Tennis Tournament 2014 - Kids DayTennis - Liverpool International Tennis Tournament 2014 - Kids DayTennis - Liverpool International Tennis Tournament 2014 - Kids DayTennis - Liverpool International Tennis Tournament 2014 - Kids DayTennis - Liverpool International Tennis Tournament 2014 - Kids DayTennis - Liverpool International Tennis Tournament 2014 - Kids DayTennis - Liverpool International Tennis Tournament 2014 - Kids Day

Bilder fra fjorårets verdensrekord, da Liverpool Hope International hadde 683 barn som deltok i en tennistime på samme tid!

Alle foto: David Rawcliffe, Propaganda

Follow: