Tennis i verdensklasse

Det har vært utrolig spennende å følge WTA- og ATP-spillerne som deltok i årets Liverpool Hope International spille i selveste Wimbledon!

Pablo Andújar kom helt til tredje runde, hvor han gjorde god figur mot verdens sekseren, Thomas Berdych – men dessverre tapte tilslutt. Andújar kom fra å ha spilt to runder i årets Wimbledon, hver kamp med hele fem sett. Å ha slått overmannen til Rafa Nadal i Wimbledon 2012, Lukas Rosol, i andre runde, er bare én av mange tennisbragder denne tennisstjernen har klart i år!

Les mer: Kort intervju jeg gjorde med Andújar etter seieren i første runde i Wimbledon – som også var hans første seier på gress noensinne!

Vi har fulgt tett Liverpool International 2015-vinner Aljaz Bedene fra Storbritannia gå helt til andre runde i Wimbledon, og Damir Dzumhur som deltok for første gang i Wimbledon. Hans første match på denne verdensarenaen var på Centre Court – og “dessverre” trakk Damir tennisidolet Roger Federer som motstander i første runde.

Flere tennisstjerner gikk rett fra Liverpool International til Wimbledon, inkludert rumenske Elena Bogdan, mens tennislegendene Richard Krajicek, Jeremy Bates og Mansour Bahrami deltok i Senior Invitation Doubles.

For ikke å snakke om den solide oppturen som tennis-Norge har hatt med årets Wimbledon for juniorer, hvor Casper Ruud og Viktor Durasovic representerte for første gang to norske spillere som direkte kvalifiserte for hovedtablået – og som leverte utrolige prestasjoner!

Klikk her for å lese Norges Tennisforbund oppsummering av ungguttenes maktdemonstrasjoner.

[separator type=”thin”] [title maintitle=”Liverpool International 2015″ subtitle=”PRIVATE  IPHONE PHOTOS”]

Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 12 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 13 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 14 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 11Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 13Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 15 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 9Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 10Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 7 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 3 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 4 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 5 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 6 Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 2

[separator type=”thin”]

Som PR- og kommunikasjonsansvarlig var mine hovedoppgaver å holde all kommunikasjon omkring stillinger i kamper oppdatert “in real time”, beskrive kampene, atmosfæren, skrive pressemeldinger, skrive dagsoppsummeringer, kommunisere med media og følgere på sosiale medier. Dette gjorde jeg fra “presserommet” på Liverpool Cricket Club.

Men – for å kunne gjøre jobben min, så måtte jeg jo nødvendigvis få med meg det som skjedde i kampene 🙂 Jeg passet på å løpe ut så snart alle plattformer var oppdatert med én kamp, for å få med meg essensen i den neste. I mellom slagene (hehe!) fikk jeg knipset disse bildene. Syns de sier litt om hvor tett innpå spillerne du kommer som tilskuer – og litt om stemningen, the world class action.

Klikk her for å se samtlige oppdateringer fra turneringen.

 

Liverpool Hope University International Tennis Tournament Pablo Andujar Andrey Rublev Cricket Club Christina Mihaela Carare 1

Follow: