2 motivasjonstips som funker!

[separator type=”thin”]

Annonse

Ta en titt på Röhnisch´s nyeste video over, og la deg inspirere av jenter som heier hverandre frem!

Høsten er i anmarsj og mens veldig mange er flinke og jobber jevnt og trutt med helårskroppen , er det ikke til å legge skjul på at vi alle iblant trenger en ekstra dytt, en ekstra liten dose med motivasjon til å skru av TV-en, til å skifte fra “kosebukse” til treningstights, til å komme seg ut av komfortsonen og over dørstokkmila.

Noen ganger må det til musikk i ørene, fokus på målene med treningen eller en ekstra (aktiv) hviledag før vi finner treningsmotivasjonen igjen. Ofte er det en blanding av alt det overnevnte som må til – men til og med da holder det noen ganger ikke helt i mål til at vi faktisk drar og trener, på hver vår måte!

Det er imidlertid alltid to ting du kan gjøre som garantert vil få deg opp av sofaen og ut i friluft, eller på treningssenter:

1. Nye, freshe treningsklær!

2. En treningspartner!

bild4 röhnisch

Det er faktisk vitenskapelig bevist at når vi trener sammen med andre så trener vi oftere, hardere, og vi har det mer gøy!

Treningsmerket Röhnisch vil feire alle jenter og kvinner som kommer sammen på trening, som hjelper hverandre til å yte maks, og som har det gøy samtidig![title maintitle=”The Together Initiative ” subtitle=”#together”]

Det jeg liker spesielt godt med Röhnisch er at de tror på styrken som vi «vanlige» kvinner har for å hjelpe hverandre til bedre helse, sterkere kropper og en gladere hverdag! Treningsmerket er ikke forbeholdt idrettsstjerner og idrettsutøvere på høyeste nivå.

Hos Röhnisch er hvermannsen helten! 

The Together Initiative heter kampanjen til Röhnisch som samler og fremmer jenter og kvinner som trener hverandre sterkere og gladere. Her kan du lese mer om kampanjen, og bli kjent med jentene bak Team Röhnisch i Stockholm.

bild1

[separator type=”thick”] [title maintitle=”Röhnisch Autumn/Winter 2015″ subtitle=”My favourites”]

Röhnisch favoritter høst vinter 2015 1 TEKST

1. Jakke her – Tights her / 2. Jakke her – Genser her / 3. Shorts her

Röhnisch 2

4. Topp her – Tights her / 5. Jakke her – Tights her / 6. Genser her – Bukse her

[separator type=”thin”]

Med dette så håper jeg at du ble litt inspirert til å gjøre noe aktivt i dagene som kommer! La oss heie hverandre frem! Ta med deg en vennine, tren og smiiiil!

Bild2CROP

Follow: