Gratis hårkurbehandling hos NIKITA Hair Amfi Arena

Hvis DU som meg ønsker deg en aldri så liten oppfriskning av hårsveisen, klipp, farging, eller begge deler, har jeg sammen med Nikita Hair et godt tilbud til deg som bor i Arendal området!

Nå kan du få gratis hårkurbehandling neste gang du er hos Nikita Hair på AMFI Arena. Skal du klippe deg eller farge håret, husk be om å få benytte deg av dette tilbudet!

[title maintitle=”Oppgi koden” subtitle=”Mihaelanm”]

så får du gratis hårkurbehandling når de flinke jentene på Nikita Hair på AMFI Arena vasker håret ditt!

Verdien på hårkurbehandlingen er mellom kr. 250 – kr. 400!

Det er ikke en hårkur i krukke fra en leverandør som jeg snakker om, men en herlig hårkurbehandling i håret ditt og hodemassasje fra din frisør når hun skal vaske håret ditt.

Det er ulike hårkurbehandlinger du kan velge mellom til ulike formål:

– beskytte hårfargen
– kur som styrker håret
– fuktighetskur
– kur til krøllet hår
– volumgivende kur
– vitamin og protein kur

Du kan selv velge hvilken kur du vil ha i, eller spørre frisørene her hva de anbefaler spesielt for ditt hår.

Når jeg er på Nikita Hair på AMFI Arena pleier jeg å klippe håret, farge det, gjerne begge deler litt forskjellig fra det jeg kommer inn med. Jeg ber også om å få gratis hårkurbehandlingen og oppgir koden MIHAELANM. Jentene pleier å ta i en hårkurbehandling for farget hår.

Jeg anbefaler deg definitivt å teste ut neste gang du er hos Nikita Hair på AMFI Arena!

Håret ditt kommer til å takke deg, tro meg! Husk koden MIHAELANM!

Tilbudet gjelder kun Nikita Hair på Amfi Arena, Arendal. Tilbudet for alle som benytter seg av det er sponset av Nikita Hair.

[button content=”KLIKK HER FOR Å BESTILLE DIN NESTE TIME HOS NIKITA HAIR AMFI ARENA” color=”orange” text=”white” url=”http://nikita.no/timebestilling/” openin=”_self”]


Mitt resultat etter klipp, hårkurbehandling og farging:

Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-ramme final versionChristina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-6Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-8Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-34Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-31Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-33Christina Mihaela Carare Nikita Hair hårkurbehandling hair free gratisChristina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-3Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-22Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-19Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-15Christina Mihaela Carare Nikita Hair hårkurbehandling hair free gratis version 2Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-23Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-21Christina Mihaela Carare tennis blogg gründer Nikita Hair AMFI Arena sponsor hårkurbehandling-10 ramme tekst

Follow: