NEW BEGINNINGS

Helt siden jeg takket for meg i stillingen som prosjektleder i januar i år, har hverdagen min svært uforutsigbar. Gründertilværelsen har gitt meg mange topper, og noen nedturer. Noen ganger, både topper og nedturer på én og samme dag. Det er hektisk, det er spennende, utfordrende, gøy, lærerik og mye mer på én og samme tid. Jeg fortsetter ivrig arbeidet mot å skape noe nytt online for tennis-Norge, mens jeg skal prøve å balansere alt annet som også er viktig for meg, deriblant trening, tennis, blogging, familien og kjæresten.

Høsten kommer til å bli en veldig krevende tid. Jeg er spent, jeg er klar. For jeg er enormt velsignet har fått muligheten til å gjøre alt jeg mener er viktig for meg og min fremtid i året som kommer. Hva som vil skje nøyaktig, skal jeg fortelle alt om i løpet av denne uken. Jeg kan imidlertid fortelle allerede nå at det handler om to nye samarbeidspartnere.

Bloggen kommer til å bli mer spisset mot trening – og mot personlige erfaringer som gründer. Mot det mottoet jeg har om at man skal våge å utfordre seg selv. Komme ut av komfortsonen og få det som er viktig for deg til å skje. Snu utfordringer til muligheter. Og muligheter til suksess.

I denne sammenheng har jeg redesignet bloggen. Jeg håper virkelig at du liker det! Jeg vil veldig gjerne si stor tusen hjertelig takk til Stig Solberg i Alfacom som har hjulpet meg mye med design den siste måneden. Dette hadde jeg aldri i verden fått til alene. Stig har muliggjort min visjon med det nye bloggdesignet, og jeg er kjempefornøyd! Det håper jeg at du også er!

Arbeidet med bloggdesignet er ikke ferdig. En funksjon til er svært viktig for meg, og det er en engelsk-oversettelse. Bloggen er blitt en stor del av min personlige og profesjonelle identitet. Jeg har familie og venner som leser bloggen som ikke snakker norsk, og jeg potensielle samarbeidspartnere og andre som sjekker ut på bloggen min, som ikke snakker norsk. For min del, er alle disse viktige å ivareta og gjøre slik at de også kan forstå hva jeg skriver. Med ett tastetrykk vil jeg at de skal kunne lese deler av mine tidligere innlegg og alle andre innlegg som jeg kommer til å skrive, på engelsk. Det tar bare litt tid for meg å muliggjøre det, jeg må jo oversette selv. Men designmessig og med tanke på funksjonalitet, så kommer det til å bli veldig bra, det også 🙂

Velkommen skal du være, du som leser min blogg! Jeg håper på å ha deg med meg videre i hverdagen som gründer, og jeg håper at du finner noe her som inspirerer deg i din hverdag!

Sporty hilsen, Christina Mihaela

OBS! Hvis du er ny besøkende på min blogg, kan du trykke på Om Christina i toppmenyen og bli litt bedre kjent med meg 🙂

Follow: