Stolt ambassadør for Kick Trening

Alle foto: Markus Light

Gledesdag! Nok en nyhet som jeg virkelig har sett frem til å fortelle om kan lanseres: Det er for meg en stor glede å fortelle at Kick Treningssenter i Arendal blir min nye sponsor for personlig trening! Jeg har trent hos Kick Trening på Krøgenes i en måned allerede, og jeg kan med hånden på hjertet si at jegstortrives her, både på grunn av utstyrsutvalg, det varierte timetilbudet, veiledningen jeg får, kompetansen på huset og på grunn av en veldig god treningsenergi som finnes her.

Møt Laufey Dogg Garðarsdóttir på bildet ovenfor, personlig trener og instruktør på Kick Treningssenter. Hun har hjulpet meg med et treningsprogram den siste måneden. Hun har gjennomført to kroppsanalyser på meg (da jeg startet å trene hos Kick, og en måned senere) for at vi begge skulle lære mer om min form, og kunne legge et løp videre basert på resultanene, mine mål, ønsker og utfordringer. Jeg storgleder meg til fortsettelsen!

[separator type=”thin”]

Året er 2015. Måneden januar. Jeg har bestemt meg for å si opp jobben og satse som tennis-gründer. Jeg vet ikke hva fremtiden vil bringe, men noen ting er klart for meg:

Jeg vil måtte jobbe svært strukturert, fokusert, effektivt. Jeg vil lykkes med visjonen om å skape noe nytt online som skal bidra med sitt til å dra tennis-Norge i riktig retning. Jeg vil også fortsette å trene fordi det får meg til å føle meg bra. Jeg vil komme tilbake på tennisbanen og spille tennis etter nok et høyst ufrivillig opphold, denne gangen på 8 måneder, på grunn av betent tennisskulder og tennisalbue. Jeg vil blogge og være åpen om gründertilværelsen, tennis og trening. Og jeg vil være en god kjæreste. Jeg vil gjøre alt og jeg vil kunne balansere alt.

Og jeg vil gjøre én ting til, som kommer til å kreve nesten like mye fokus og kapasitet av meg som en gründertilværelse gjør: Studere Personlig Trening hos min samarbeidspartner NKS Nettstudier, som vil gjøre det mulig for meg å kombinere kunnskapen om trening med lidenskapen for tennis. Bedre kan det ikke bli.

Les Jeg blir Personlig Trener!

For å klare alt, må jeg være flinkt til å planlegge dagen. Mye av arbeidet som gründer gjør jeg hjemmefra, og ofte er jeg på reise og i møter. Hvis jeg vil ha noe som helst struktur på trening, fordi jeg vet at i det lange løp, så vel som i hverdagen, så gjør trening at jeg føler meg bra med meg selv, det er gøy, det er mestringsfølelse, det gir meg energi og en slags indre ro.

Hvis jeg skal være sikker på at jeg får trent, må jeg for eksempel gjøre det på morgenen. Slik at jeg er klar for å jobbe fra 8.30-9 og utover dagen, og være fleksibel på alt annet som måtte dukke opp i løpet av dagen.

Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senterChristina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-45

Jeg kjente til Kick Treningssenter på Krøgenes, som er veldig nærme der jeg bor. Jeg kjente til flere som trente her og som skrøt av senteret, utstyret, timetilbudene og de ansatte.

Jeg tenkte at dette kan kanskje være et treningssenter som passer min gründertilværelse veldig godt, ettersom det er så nært. Men var kvaliteten på treningstilbudet seriøst nok? Jeg er en som liker å støtte meg på og jobbe med de som er gode innenfor sitt felt. Fordi jeg syns det er interessant, inspirerende og motiverende å lære av de som kan faget sitt.

Jeg spurte om et møte med daglig ledere av senteret, Jan Aksel og Tone. Det fikk jeg. Jeg presenterte meg selv, hvem jeg er som person og hva jeg vil. Jeg fant det umiddelbart som veldig tøft at Jan Aksel og Tone er selv gründere, som har klart å bygge et treningssenterkonsept som har lykkes i flere år. I fjor satset de igjen, utvidet og bygget en flott og moderne avdeling på Krøgenes. Som private aktører, syns jeg at de har gjort det imponerende bra! Det er inspirerende for meg.

Les Millionsatser på nytt treningssenter (krever abonnement).

Jeg fikk omvisning på treningssenteret og ble rett og slett imponert over utstyrsutvalget: frivekter, apparater, sykkelsal, indoorsal, løpesal, treningssal, sirkeltreningssal for skånsom trening med luftmotstand, solarium, blant andre. Jeg lærte også om bakgrunnen til Jan Aksel og Tone, som er innenfor europatoppen og verdenseliten i boksing, kickboksing og dans. Dette gjenspeiler merittene også til andre intruktører på Kick, så dette er rett og slett et imponerende team! Jeg så også gjennom timetilbudet på Kick og så at det er veldig variert og tilpasset alle nivåer og enhver smak.

Her vil jeg trene, tenkte jeg. Jeg var overbevisst. Her kunne jeg stole på at jeg fikk riktig veiledning, at jeg kunne trene variert, jeg følte at dette var et treningssenter for meg!

I dagene som fulgte ble jeg veldig glad og takknemlig å lære at Jan Aksel og Tone var interesserte i å samarbeide! Det takket jeg svært gjerne ja til. Kick er et treningssenter jeg vil stå inne for, og jeg gleder meg mye til å blogge fra treningene herfra!

Det har allerede gått en måned siden jeg begynte å trene hos Kick, avdelingen på Krøgenes, og før jeg skrev dette innlegget. Jeg har testet ut mange forskjellige timer hos dem, har trent opptil 5-6 ganger i uken, noen ganger to ganger om dagen, eller to timer om gangen – og jeg stortrives! Jeg gleder meg til å trene mer – og håper at du vil ha glede av å lese om det!

[button content=”Klikk her for å se over timetilbudet på Kick trening på Krøgenes” color=”orange” text=”white” url=”http://www.kicktrening.no/no/krogenes/krogenes-timeplan/” openin=”_blank”] [separator type=”thin”]

På Kick trening har de også butikk som selger treningstøy fra Better Bodies, MXDC og Gasp, i tillegg til kosttilskudd, pulsbelter og kampsportutstyr. Jeg valgte meg ut en treningsbukse fra MXDC, med en tettsittende og behagelig passform, rosa branding og med Kick sin logo på. Kjempefornøyd!

Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-39 Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-41 Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-42Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-38Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-33Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-32Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-31Christina Mihaela Carare Kick Krøgenes trening senter-35

Tusen takk til Kick Treningssenter for denne muligheten!

Og tusen takk til fotograf Markus Light for hjelp med bilder – flere bilder som Markus har tatt kommer senere!

Follow: