And the winner is…

Denne julen har jeg kjørt tre konkurranser på her på bloggen, på Instagram og på min Facebook-side, hvor man hver gang kunne vinne en treningsbag fra Kick Trening til en verdi av kr. 400!

Søndag etter Sykkel- og indoor julemaratonen hos Kick Trening fikk jeg hjelp av Kick-eier Tone og indoor sykkel-instruktør Harald til å trekke årets siste vinner av treningsbaggen. For å delta forrige uke, måtte man kommentere et spørsmål som man har om trening. Det var veldig interessant for meg som Personlig Trener-student å høre hva dere vil vite mer om når det gjelder det, så tusen takk til alle som deltok!

Årets siste vinner av en treningsbag fra Kick Trening ble… @Mr.Egenes, som deltok via Instagram! Gratulerer så mye! Du har mottatt en DM på Instagram fra meg 😀

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-Julemaraton-spinning-indoor-cardio-Christmas-marathon-24 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-Julemaraton-spinning-indoor-cardio-Christmas-marathon-25 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-Julemaraton-spinning-indoor-cardio-Christmas-marathon-26 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-Julemaraton-spinning-indoor-cardio-Christmas-marathon-27

[separator type=”thin”]

Takk til alle som deltok i konkurransen, særlig til dere som delte den videre med deres venner og la igjen hyggelige kommentarer 😀 Det virker for meg som konkurransen ble godt mottatt av dere og at det ble en god, og sporty stemning av det 🙂

Dere kan lese om de to forrige vinnerne av treningsbaggen fra Kick Trening her (Iselin) og her (Andreas). 

 

Follow: