Christmas interior decor

Mens roen senker seg og mørket faller, samler vi oss, i godt selskap. Familie, store og små. Julepynt, juletrekuler og julelys skinner om kapp med hverandre. Rommet fylles med varme. Røde toner går igjen, og igjen. Endelig er det tid til å stoppe litt opp. Feire, nyte, ta seg god tid. Endelig er det tid for jul. 

Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-2-2Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-1-2-xmas Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-18Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-9-2Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-8-2-happy-holidaysChristina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-20Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-8-2-happy-holidays-roserChristina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-11-2

Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-13-2 Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-16-2 Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-15-2 Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-14Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-8-2-happy-holidays-xmas-treeChristina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-12-frame Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-9 Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-6Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-4 Christina-Mihaela-Carare-Arendal-Christmas-jul-3

God Jul til dere alle!

Follow: