Kick-starter nyåret!

Vi var en fin gjeng som var samlet på lørdag, den andre, og siste dugnadsdag før Kick Trening åpner dørene til sin nye avdeling i Strømsbu. De fremmøtte var der i flere timer, og slik blir det resultater av: maling, støvsuging, vasking, montering gikk unna med godt humør.

Avdelingen på Stoa, som befant seg der i hele 10 år sto denne lørdagen fullstendig tom. I sterk kontrast sto det gamle meieriet ved Bohus i Strømsbu, som har blitt fullstendig renovert, fra gulv til tak, med egen sone til crosstraining, boksering og plass for tribuner rundt, slamball-vegg, løpebane til sprint eller bildekk-velting, rom til vektløfting, treningssal og rom til indoor- og sykkeltimer. I tillegg til tilbud om personlig trener, solstudio, shop og gratis parkering.

Les mer: Kick Trening Strømsbu, dugnadsdag 1

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-5 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-6 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-7 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-10 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-13 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-12

[separator type=”thin”]

Dugnadsånden meldte seg denne dagen og hjelpende hender sikret at mye ble unnagjort. Forhåpentligvis nok til at det som gjenstår rekker å bli ferdig til den planlagte åpningen4. januar 2016 skal nemlig 900 kvm med treningsmotivasjon fordelt på et stort utvalg treningsutstyr og treningsrom, med nok plass og treningsmuligheter for enhver smak, for en sprekere og sterkere kropp, stå klar. Snakk om å Kick-starte nyåret! 😀

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-4 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-3 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-9 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-8 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-11 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-15 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-14

PS: Selv om Kick Trening er min sponsor for trening, meldte jeg meg frivillig begge dugnadslørdagene til å hjelpe få i stand det nye treningssenteret fordi jeg ville bidra til å skape det gode treningsmiljøet som Kick står for, og jeg skriver dette innlegget frivillig fordi jeg ville spre ordet om det nye treningstilbudet i Arendal 🙂 Beste ønsker til Kick Trening sin nye avdeling i Strømsbu!

[separator type=”thin”]

[button content=”Vinn treningsbag fra Kick Trening!” color=”orange” text=”white” url=”http://” openin=”_blank”]

Forrige uke skrev jeg her på bloggen og på Facebook at du hver uke frem til jul kan vinne en treningsbag fra Kick Trening til en verdi av kr. 400!

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Krøgenes-trening-senter-facebook

Tusen takk til Kick-eier Tone som hjalp meg trekke den første vinneren på lørdag kl. 12! Den heldige var Iselin Knutsen, som deltok i konkurransen på Facebook. Hun har blitt kontaktet og virket veldig fornøyd med nyheten 🙂

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-1 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-krøgenes-strømsbu-sponsor-tennis-trening-dugnad-arendal-2

Denne uken har du igjen sjansen å vinne treningsbaggen fra Kick Trening. Konkurransen går både på Facebook og Instagram. Delta begge steder for ekstra vinnerlykke!

Delta på Facebook

  1. «Lik» Christina Mihaela Carare Facebook-siden (hvis du ikke allerede har gjort det)
  2. “Lik” denne ukens konkurransebilde på Facebook
  3. Legg igjen en kommentar under konkurransebildet på Facebook

Delta på Instagram 

  1. Lik denne ukens konkurransebilde
  2. Følg @tennismihaela
  3. Tagg tre venner i konkurransebildet til @tennismihaela

Vinneren trekkes lørdag 20. desember kl. 12!

NB: Vinneren må kunne hente sin premie på Kick Trening avdeling Krøgenes, Kystveien 244, 4841, Arendal

Lykke til alle sammen – og husk at hvis du ikke vinner denne uken, har du igjen sjansen neste uke, i selve jule-uken!

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Krøgenes-trening-senter-56Christina-Mihaela-Carare-Kick-Krøgenes-trening-senter-67

 

 

Follow: