Kick Trening Strømsbu

Velfortjent kaffepause: Eiere av Kick Trening Jan Aksel og Tone takker alle som stilte opp til dugnad i går for hjelpen så langt! På kvelden var nesten alt av treningsutstyr fra Stoa flyttet til det nye lokalet i Strømsbu – der det på nytt står dugnad “på tapeten” neste lørdag.

[separator type=”thin”]

Lørdag 5. desember var det duket for første dugnadsdag i forbindelse med at Kick Trening flytter bopel etter 10 vellykkede år på Stoa til nyoppusset, stort lokale på Strømsbusletta. Det var så hyggelig å se så mange snille hjelpere på plass på Stoa allerede kl. 9 og innen en halvtime var mannfolka godt i gang med å demontere, bære og laste opp tungt treningsutstyr. Det er vel ikke noe som er tyngre enn å flytte enn et treningssenter?! 😀 Men stemningen var god og vi så på arbeidet som en god treningsøkt, selvføgelig!

Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-2 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-3 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-5 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-6 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-7 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-8 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-9Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-11 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-12 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-13 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-15 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-16 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-17

Jeg joinet eier Tone og bokser Christina i det nye lokalet i Strømsbu, som fra 4. januar 2016 blir Kick Trening sin nye avdeling. Jentene var godt i gang med å feie og klargjøre plass for treningsutstyret. Det første som slo meg da jeg så lokalet var hvor kult det virket å ha et treningssenter i det som tidligere var et meieri (!) – det var et industrielt, “smårøft” og fargerikt preg over det hele. Tone viste meg rundt og fortalte om alt som kommer til å være der, og dét er ikke rent lite:

  • crosstrainingsone
  • slamball vegg
  • bildekk-areal, for å slå på med hammer eller velte
  • eget rom til vektløfting
  • styrketreningsapparater
  • treningssal til felles timer
  • egen plass til løpetimer
  • eget rom til indoor- og sykkeltimer
  • boksering
  • løpebane

I tillegg til tilbud om personlig trener, solarium, shop, garderober, og gratis parkering. De samme timene som tilbys på Kick Trening på Krøgenes, vil også bli satt opp på Strømsbu. Og arealet å boltre seg på? Hele 900 kvm! Med andre ord, her er det noe for enhver smak!

Tror det blir helt rått, dette! Stort, tøft, innbydende og motiverende til å få inn en god treningsøkt! Men først må det stå ferdig. Neste lørdag, 12. desember, inviterer Kick Trening på nytt til dugnadshjelp “for å gjenskape sjelen og det gode miljøet vi i alle år har hatt på Stoa”! Jeg har allerede satt av tiden i kalenderen, og ser frem til å bidra til å skape et positivt treningsmiljø i Arendal 🙂

PS: Selv om Kick Trening er min sponsor for trening, meldte jeg meg fri villig til å hjelpe få i stand det nye treningssenteret fordi jeg ville bidra til å skape det gode treningsmiljøet som Kick står for, og jeg skriver dette innlegget frivillig fordi jeg ville spre ordet om det nye treningstilbudet i Arendal 🙂

Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-22 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-25 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-27 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-28Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-36 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-29 Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-30Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-20Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-21Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-19Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-18

[separator type=”thin”]

Christina-Mihaela-Carare-Kick-trening-training-fitness-workout-Strømsbu-10

Konkurranse: I morgen arrangerer jeg det første av tre julekonkurranser her på bloggen, i samarbeid med Kick Trening, hvor du hver uke frem til jul kan vinne en treningsbag fra Kick Trening til en verdi av 400,-! Så er du treningsklar til nyåret! 😀

[columns_row width=”two-thirds-and-third”] [column] [button content=”Følg Kick Trening på Facebook” color=”orange” text=”white” url=”https://www.facebook.com/kicktrening/” openin=”_blank”] [button content=”Følg Christina Mihaela på Facebook” color=”orange” text=”white” url=”https://www.facebook.com/christinamihaelacarare” openin=”_blank”][/column]

Follow: