Merry Christmas

Det kribler i magen! Endelig er det julaften! En magisk dag krever noen magiske bilder. Disse er fra Lindland Natur, hvor vi var forrige lørdag sammen med et vennepar. Her fant vi vårt juletre. Det er nå blitt en tradisjon at vi kapper vårt eget juletre hvert år, og det finnes ikke et mer sjarmerende sted å gjøre det på enn hos Lindland Natur. Blant lukten av edelgran, lyden av barnelatter og korsanger, hest og kjerre turer, rår det en trolsk og eventyrlig stemning her.

Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-8-2Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-1 Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-9-2 Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-17 Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-16 Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-8 Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-10 Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-14Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-29

Den store dagen skal faktisk feires hjemme hos oss, i vårt julepyntet hus og med egetkappet juletre 😀 Flinke Håvard skal mer eller mindre for hele julemiddagen! Vi gleder oss til å pynte ferdig, til å samle familien her og storkose oss! Årets siste pakkekalendergave til hverandre åpnet vi på morningen og nå fortsetter julekosen med Tre nøtter til Askepott på TV. Vi gleder oss til resten av dagen!

Ønsker dere alle en Riktig God Jul!

Christina-Mihaela-Carare-Lindland-Gaard-Arendal-Christmas-jul-15-2

Follow: