Refreshed by Eleni & Chris

Du vet den dagen når det plutselig går opp for deg at det er på tide med et hårklipp? Den kommer alltid så plutselig, og det er nesten som du ikke kan få bestilt frisørtime kjapt nok. For ikke så lenge siden hadde jeg en sånn dag. Da var det bare å kontakte Ida hos Nikita Hair på Amfi Arendal og avtale en time.

Håret trengte en god omgang med saksen, en effektiv hårkurbehandling og forfriskning av farge. Det er stort sett denne samme rutinen jeg gjør hver gang jeg er hos Ida, bortsett fra at jeg spør henne gjerne om tips for ny frisyre. Liker å gjøre en liten forandring når jeg først er der 🙂

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-2 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-collage-test
Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-6

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-4

Nikita Hair hadde nettopp lansert en ny hårpleieserie og hårkurbehandlinger ved navn Eleni & Chris Salon Signature Collection. Serien er ekslusivt utviklet for Nikita Hair-kjeden. Hårkurbehandlingene er kun tilgjengelige i frisørsalongene, mens hårpleieserien kan fås kjøpt i Nikita Hair salonger og i deres nettbutikk. Serien er basert på skandinaviske naturlige ingredienser, som sjeldent er brukt i kosmetikk tidligere. Dette er multer, isbre-vann og mineraler som fremkommer ved vulkanutbrudd i kombinasjon med naturlig regnvann.

Hva betyr disse ingrendiensene for ditt hår?

  • Multer = pleier hår og hodebunn
  • Isbre-vann = vitaliserer, avkjøler hodebunn, bidrar til et naturlig mykt hår
  • Mineraler = gir fuktighet og har en balanserende effekt på hår og hud

Alle hårpleieprodukter i Eleni & Chris serien er parabenfrie.

[button content=”KLIKK HER FOR Å LESE MER OM ELENI & CHRIS SALON SIGNATURE COLECTION HÅRPLEIESERIE OG HÅRKURBEHANDLINGER” color=”orange” text=”white” url=”http://nikita.no/2015/08/nyhet-ny-og-eksklusiv-harpleieserie-og-kurbehandlinger-med-multer-fra-eleni-chris/” openin=”_blank”]

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-8 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-18 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-17

Det er klart at jeg ville teste Eleni & Chris som hårkurbehandling mellom vask og klipp. Her finnes det to serier: Shine, for farget eller tørt hår, og Repair, for tørt og skadet hår. Ida visste (eller kunne se) hva mitt hår trengte og det var visstnok Repair. Ehem… Jeg kan forstå det. Jeg er e l e n d i g på å ta hårkurbehandlinger hjemme, det vil si at det aldri skjer. Er ikke jeg der i samme båt med mange andre? Som regel er det to runder med shampooen og en med balsam, og håret er good-to-go for to, tre dager. Ikke er jeg flink til å bruke varmebeskyttelse når jeg føner, og håret er ofte oppsatt i strikk. Derfor trenger håret mitt Ida, sammen med en kjærkommen hårkurbehandling i frisørstolen.

Fra kurmenyen valgte Ida for mitt hår Berry Me Beautiful, pris 299,-. Denne behandlingen er proteinbasert og skal gi tilbake styrke og glans i tørt eller skadet hår. Jeg kan fortelle dere at den dufter simpelheten himmelsk, og jeg kunne kjenne at den “satt i håret” og gjorde sin virkning ikke bare etter Nikita-besøket, men i to runder med hårvask i uken som fulgte. Det var akkurat som håret fikk nytt liv, det kjentes mykt ut og hadde en fin glans.

Jeg kan med hånden på hjertet virkelig anbefale en hårkurbehandling fra Eleni & Chris neste gang booker time hos Nikita Hair!

Psst: Hvis du scroller ned skal jeg fortelle deg hvordan du kan få denne behandlingen gratis hos Nikita Hair Amfi Arendal!

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-11 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-10 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-16 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-12 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena-beauty-blogger-hairstyle-training-fitness-workout-13

[separator type=”thin”]

 [button content=”FÅ GRATIS HÅRKURBEHANDLING TIL EN VERDI OPPTIL KR. 500!” color=”orange” text=”white” url=”http://” openin=”_self”]

Som del av min sponsoravtale med Nikita Hair Amfi Arendal, kan DU få gratis hårkurbehandling neste gang du booker time hos dem. Det eneste du trenger å gjøre når du er der eller ringer for å booke time, er:

  • si at du ønsker å benytte deg av tilbudet om gratis hårkurbehandling
  • oppgi koden MIHAELANM til den som er frisøren din da – eller vis denne posten.

Tilbudet inkluderer hårkurbehandlingen fra Nikita Hair sin nye hårserie Eleni & Chris! Verdien på hårkurbehandlingen er opptil 500,-! Så be om det, len hodet godt tilbake når håret skal bli vasket, pleiet, og nyt hodemassasjen som hører med når du får hårkurbehandling. Det gjør jeg 🙂

NB: Tilbudet om gratis hårkurbehandling ved å oppgi koden MIHAELANM, gjelder kun Nikita Hair salongen på Amfi Arendal!

Her kommer en liten kollasj av noen av mine looks etter et besøk hos Nikita Hair på Amfi Arendal, resultater av hårkurbehandling + klipp + farging. Når du har bladd deg gjennom ligger det en link med kontaktinfo til Nikita Hair på Amfi Arendal. Husk å få med deg gratis hårbehandling neste gang du booker time her! 😀

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling-11-842x1024Christina mihaela carare outfit business pencil skirt burberry kopek fossil klokke nikita hair marc jacobs hm ray ban pilot solbriller sunglasses fashionChristina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling-7-1200x842Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling-5-779x1024Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling-4-779x1024Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling-2-779x1024Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling-12-732x1024
Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling 2Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandlingChristina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling-8-1200x842Christina-Mihaela-Carare-tennis-blogg-grunder-Nikita-Hair-AMFI-Arena-sponsor-haarkurbehandling-crop2Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arendal-Eleni-Chris-gratis-haarkurbehandling-10-1112x1024Christina-Mihaela-Carare-tennis-blogg-grunder-Nikita-Hair-AMFI-Arena-sponsor-haarkurbehandling-10

[button content=”KLIKK FOR Å BESTILLE FRISØRTIME HOS NIKITA HAIR AMFI ARENDAL – HUSK Å BE OM GRATIS HÅRKURBEHANDLING VED Å OPPGI KODEN MIHAELANM” color=”orange” text=”white” url=”http://nikita.no/frisorsalonger/nikita-hair-arendal-arena” openin=”_blank”] [separator type=”thin”]

NB: Innlegget er ikke skrevet etter oppfordring fra Nikita Hair eller Nikita Hair Amfi Arendal og er heller ikke betalt. Jeg får sponset hårkurbehandling og hårklipp av Nikita Hair Amfi Arendal. Tilbudet for deg å få gratis hårkurbehandling ved å oppgi koden Mihaelanm er laget av Nikita Hair Amfi Arendal i samarbeid med meg og christinamihaela.com – uten føringer for markedsføring av tilbudet. For at du som leser dette, og som bor i nærheten av Amfi Arendal, ville jeg etter eget ønske fortelle om tilbudet, informere om den nye hårpleieserien, ta og vise bilder fra mine besøk i frisørstolen hos Nikita Hair Amfi Arendal. Jeg vil med dette også takke min sponsor for at dere som leser dette får samme tilbud om gratis hårkurbehandling. 

[separator type=”thin”]

Flere innlegg: Skjønnet

Follow: