OMBRE STYLED BY NIKITA HAIR

Forrige uke tok jeg endelig turen til Nikita HairAmfi Arendal for å friske opp sveisen. Dette hadde jeg gledet meg til, siden håret trengte både et klipp, hårkur og oppfriskning av farge. Tanken var å gå for en ombre-look, med inspirasjon fra et bilde jeg fant på Nikita Hair sin konto på Instagram.

Ombre betyr skygge på fransk, og innen hårmote er det blitt betegnelsen på mørk ettervekst og lyse tupper. Denne stilen har vært populær i flere år allerede, og er en personlig favoritt, spesielt nå som jeg har litt lengde på håret. Du får en “glidende” overgang mellom det mørke og det lyse i håret, som ser spennende, men samtidig naturlig ut. Det er også en veldig enkel stil å vedlikeholde, spesielt hvis du, som i mitt tilfelle, går for en farge i toppen som ligner din naturlige hårfarge. Da blir ikke forskjellen stor mellom ettervekst og hårfarge. Stilen er også fin oppsatt i hestehale, eller flettet, som får frem de ulike nyansene i hårfargen. 

Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-1 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-1-2 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-1-3 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-3

Etter flere uker med håret som oftest oppsatt i strikk, flettet, fønet, slettet eller sprayet siden mitt forrige besøk hos Nikita Hair på Amfi Arendal, trengte det sårt et nytt liv. Løsningen ble en dyp hårkurbehandling fra Nikita Hair sin profesjonelle hårpleieserie Eleni & Chris Salon Signature Collection. Eleni & Chris-serien er basert på skandinaviske naturlige ingredienser som sjeldent er blitt brukt i kosmetikk tidligere. Hårpleieserien inneholder høykonsentrert multeolje og ekstrakt som har en fantastisk pleiende effekt på hår og hodebunn, pluss at den dufter utrolig deilig og naturlig.

I mitt hår brukte Ida Back To the Roots-hårkuren fra Eleni & Chris. Denne intensive hårkuren sørger for å fremme det beste i din naturlige hårfarge og gir meget god fuktighet til tørt hår.  Den er rik på antioksidanter og fuktighet, og etterlater håret mykt og glansfullt selv flere hårvask senere. En «must have» behandling etter farging av håret for at fargen skal holde seg lengre og se blankere ut.

Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-5

FÅ GRATIS HÅRKURBEHANDLING

Bor du nær Arendal? Da kan DU få gratis hårkurbehandling til en verdi av opptil kr. 500 (!) neste gang du booker time hos Nikita Hair på Amfi Arendal. Det eneste du trenger å gjøre når du er der eller ringer for å booke time, er:

– si at du ønsker å benytte deg av tilbudet om gratis hårkurbehandling fra Eleni & Chris

– oppgi koden MIHAELANM til den som er frisøren din – eller vis denne posten 🙂

Så husk å be om gratis hårkurbehandling, len hodet godt tilbake og nyyyt hodemassasjen og la håret bli pleiet.

Tilbudet om gratis hårkurbehandling ved å oppgi koden MIHAELANM, gjelder kun Nikita Hair salongen på Amfi Arendal.

[button content=”Trykk for gratis hårkurbehandling på Nikita Hair Amfi Arendal” color=”orange” text=”white” url=”http://nikita.no/frisorsalonger/nikita-hair-arendal-arena” openin=”_blank”]

Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-4 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-5-2 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-7

FARGEKODER FOR DENNE OMBRE LOOK

Brunfarge: Color Touch med 1 del 5/37 og 2 deler 4%

Lengder: 1 del Ilumna 7/35, 1 del 1,9% og 1 del Color POST treatment fra Wella

Siden jeg ikke er noe flink med å kure (dvs. at jeg aldri tar meg tid til å kure) håret hjemme, kjøpte jeg dette produktet fra Eleni & Chris som er en lifesaver (eller timesaver, alt ettersom)! Det er en leave-in spray som “kurer” håret, uten at den trengs å skylles ut. Den er som en leave-in conditioner, som pleier både hår og hodebunn. Den passer for alle hårtyper, er fri for parabener, parfyme, ethanol (alkohol) og den dufter nydelig! Anbefales!

Jeg er kjempefornøyd med resultatet! Det føles faktisk som om jeg har fått lengre hår – selv om jeg på forhånd tenkte at Ida måtte klippe av ganske mye, ettersom endene mine var så slitte. Men faktum er at hun klipte av kun et par centimeter, mens Back to The Roots-hårkuren og den nye hårfargen gjorde at håret fikk et nytt og friskere liv – som gjør at håret føles lengre 🙂

Skal si dere at timingen for timen hos Nikita Hair var perfekt også ettersom jeg dagen deretter skulle ta bilder for Høgskolen Kristiania hvor jeg studerer Personlig Trening. Bildene skal brukes blant annet i blogginnlegg som jeg skriver på høgskolens blogg om studiene. Gleder meg til å se resultatet av bildene og ikke minst gleder jeg meg til å vise dere!

Tusen takk til Ida hos Nikita Hair på Amfi Arendal for ny sveis! Jeg elsker den!

PS: Ikke glem å be om å få inkludert gratis hårkur neste gang du booker hårklipp eller farge hos Nikita Hair på Amfi Arendal! Bare oppgi koden MihaelaNM, og nyt! Kos deg!

Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-8 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-10 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-11 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-12 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-16 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-17 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-nikita-hair-amfi-arendal-hairstyle-personlig-trening-tennis-18Klipp og hårkur er sponset av Nikita Hair

[columns_row width=”third”] [column][button content=”Les mer fra kategorien Skjønnhet” color=”orange” text=”white” url=”http://www.christinamihaela.com/category/skjonnhet/” openin=”_blank”][/column] [column][button content=”Read this post in English” color=”orange” text=”white” url=”http://www.christinamihaela.com/en/2016/03/ombre-style-by-nikita-hair/” openin=”_blank”][/column] [column][button content=”Read the blog in English” color=”orange” text=”white” url=”http://www.christinamihaela.com/en” openin=”_blank”][/column] [/columns_row]

Follow: