TeamFitsnap på Snapchat

Vi er 13 treningsentusiaster fra det langstrakte land, med lidenskap for høy puls, aktivitet og en sporty livsstil har gått sammen i et motivasjonsprosjekt på en felles Snapchat konto. Vi heter TeamFitSnap og vi gleder oss til å dele med våre følgere innblikk fra hverdagen, fra treninger til måltider, fra dag til kveld. I morgen er det min tur til å hoste TeamFitSnap på Snapchat og dele min torsdag med dere. Jeg er superspent!

Jeg var ikke så vond om å be da initiativtakeren til motivasjonsprosjektet spurte om jeg kunne tenke meg å bli i teamet. Du er flink, flott, ivrig og aktiv, sa hun, og det gledet mitt hjerte å høre at det var slik hun så meg. Men grunnen til at jeg sa ja, er tanken bak prosjektet på Snapchat:

En gjeng treningsglade personer, fra ulike deler av Norge, gutter, jenter, menn, kvinner og ulike aldersgrupper – med i hvert fall én ting til felles: vi er alle sammen glade i å trene og vi vil alle dele lidenskapen med andre! Noen er personlige trenere, andre har totalt endret livsstilen og lært en hel del i prosessen, og meg, som driver med en idrett, trener og studerer til å bli Personlig Trener. Hver av oss skal dele med våre følgere på Snapchat hvordan vi lever, spiser og trener – og forhåpentligvis plukker alle som følger opp masse gode helse-, trening- og livsstilstips underveis!

Derav navnet: TeamFitSnap!

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Krogenes-trening-senter-sharp-28

Hvert av oss 13 medlemmer i TeamFitSnap “hoster” TeamFitSnap kontoen på Snapchat to ganger i måneden. I tillegg vil det være “gjestesnappere” dagene utenom. I morgen er det min tur til å hoste TeamFitsnap og gjett om jeg er spent! Spesielt snakke-delen i Snapchat, er ikke så vant i å snakke i telefonen på den måten! Men jeg gleder meg!

Slik ser store deler av dagen min ut i morgen, og som jeg skal prøve å snappe fra:

Kl. 07: Trening på Kick Trening Krøgenes (supersett skulder+rygg, hiit, og kjerne, etter 20 minutter oppvarming)

Kl. 10: Legetime (ikke snap 😀 )

Kl. 11: Frisørtime hos Nikita Hair Amfi Arendal (hårklipp, Eleni & Chris hårkur, farging og føn)

Ettermiddag: pakke til helgesamling i Personlig Trening-studier på Høgskolen Kristiania i Oslo og pakke til fotoshoot jeg skal ha med Høgskolen Kristiania i Oslo på fredag (gøy!). Forberede frokost å ta med på bussen på fredag.

Kl. 19.30: Oppvarming og tennistrening på Sør Amfi med dame divisjonslaget i Arendal Tennisklubb

Kl. 21.30: Kveldsmat og avkopling før Oslo-helg

Du er velkommen til å følge med ved å legge til TeamFitSnap på Snapchat! 

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Krogenes-trening-senter-sharp-29

Alle bilder: Markus Lysaker

[button content=”Read this post in English” color=”orange” text=”white” url=”http://www.christinamihaela.com/en/2016/03/teamfitsnap-on-snapchat/” openin=”_blank”]

[button content=”Read the blog in Norwegian” color=”orange” text=”white” url=”http://www.christinamihaela.com/” openin=”_blank”]

Follow: