I´M READY FOR MY CLOSEUP

Åh, dette har jeg gledet meg så enormt mye til å både fortelle om og gjennomføre, at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Heldigvis, presser tiden meg til å være kort og konsist – denne gangen. Men inni meg bobler jeg av glede, opprømthet og prestasjonstanker. Når jeg skriver dette er det allerede altforsent på kvelden, fordi om noen få timer må jeg opp. Og se fresh ut… Ennå har jeg pakkingen igjen, og å kjøpe bussbillett til Oslo.

Fordi i morgen, skal jeg på fotoshoot! En sporty fotoshoot! I Oslo! Og for hvem? For NTB Scanpix!

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-7Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-2 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-3

Hvem er NTB, spør du?

Vel, NTB er landets største nyhetsbyrå og leverandør av innholdstjenester i form av tekst, bilder, video og grafikk til norske medier. NTB leverer nyheter til norske nasjonalaviser som for eksempel VG, Aftenposten, Dagbladet, så vel som magasiner som iForm, ShapeUp og online nettmagasiner som Norsk Golf. I det hele tatt, alle medier som trenger tekst, bilder, video, kan kjøpe og kjøper innholdstjenester levert av NTB.

Thomas Brun er ble i sommer ansatt som leder for NTB´s satsning på mer kommersielt innhold og har 20 års erfaring som selvstendig fotograf i egen bedrift, blant annet med selskaper som Try, Geelmuyden Kiese, Universal Music og Norges Roforbund på kundelisten.

LES MER: Nå satser NTB mer på content marketing

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-1 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-4 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-5 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-7 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-6

Vi har satt av hele dagen i morgen. Vi skal kjøre og Thomas skal ta bilder rundt Sognsvann, i TufteparkenSt. Hanshaugen og i en treningssal, mens jeg vel, trener! 😀

Bildene kommer til å ligge i NTB Scanpix sitt bildearkiv, til salg som pressebilder og reklamebilder. Enhver avis, publikasjon, ethvert magasin, kan kjøpe disse som illustrasjon til for eksempel artikler om trening 🙂

Leser du en sak om tja, “Slik trener du på ferie“, hvem vet, kanskje jeg er brukt som illustrasjonsbilde! Surrealistisk. Givende. Spennende!

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-10 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-9 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-12 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-11 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-19

Jeg gleder meg enormt mye og håper jeg kan “levere” over forventning! Energien vil ikke være noe problem å holde på topp, adrenalinen tar over, det husker jeg fra Redcord-fotoshooten også – hvor bildene ble brukt internasjonalt, på nettsiden, som reklame- og produktbilder og i 2015-kalenderen!

Å bli tatt bilder av i en slik setting, i en slik skala, er for meg en ekstrem ære. For tre år siden, trente jeg ikke. Var oppdratt å tro at idrett og trening er bortkastet tid.

I dag er jeg på sporty fotoshoots i nasjonal og internasjonal sammenheng. Det er en ubeskrivelig følelse. Jeg er ekstremt takknemlig for disse mulighetene, og vil som alltid, gjøre mitt beste!

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-20 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-22 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-13 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-17 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-23 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-14 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-15 Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Amfi-Arena-Nordic-tennis-hairinspo-18

Jeg ønsker avslutningsvis å takke min sponsor Nikita Hair på AMFI Arendal for fantastisk service nok en gang. Jeg er storfornøyd med min “nye” hårfarge, som er den samme jeg har hatt de siste tre gangene fordi den er så varm og fin!

I tillegg klipte jeg tuppene og fikk kuret håret skikkelig etter sommeren.

LES OGSÅ: For deg som bor i Arendal, FÅ GRATIS HÅRKURBEHANDLING neste gang du klipper deg hos Nikita Hair på AMFI Arendal!

Nå som prinsessekrøllene er på plass, skal de gres ut i morgen før avreise, slik at det blir fine bølger i håret – klare for sporty heldagsfotoshoot i Oslo, for landets største nyhetsbyrå 😀

Åh, så spent jeg er! 

 

Follow: