FOTOSHOOT MED NTB SCANPIX

Dette var en utrolig flott og spennende opplevelse, som jeg aldri vil glemme. I august ble jeg av landets største nyhets- og bildebyrå, NTB (Norsk Telegrambyrå), invitert til å bli tatt bilder av i sporty sammenhenger på ulike lokasjoner i Oslo. Bildene ligger nå i NTB Scanpix sitt bildearkiv, til salg som pressebilder og reklamebilder. Enhver avis, publikasjon, magasin, kan kjøpe disse som illustrasjon til for eksempel artikler om helse og trening.

Fotograf var Thomas Brun , leder for NTB´s satsning på mer kommersielt innhold, med 20 års erfaring som selvstendig fotograf i egen bedrift, blant annet med selskaper som Try, Geelmuyden Kiese, Universal Music og Norges Roforbund på kundelisten.

Jeg tok turen inn til Oslo for dagen, og kjørte sammen med Thomas til steder som Sognsvann og Tufteparken på St. Hanshaugen, før vi avsluttet dagen med bilder i en treningssal. Jeg har fått lov å dele bildene fra dagen med dere 😀  Syns mange av dem ble utrolig freshe!


It was such an unbelievable and fun experience being invited to do a sporty photoshoot for Norway´s leading news- and photo agency, NTB (which is like Reuters abroad)! All photos are now archived at NTB Scanpix, and are available for sale to any publication writing about health and fitness. I am very happy that I am able to share a lot of the photos with you here on my blog. Click on the photos beneath to see the full version:

 

KLIKK PÅ BILDENE UNDER FOR STØRRE VERSJON!

 

ALLE FOTO: NTB Scanpix, fotograf Thomas Brun

Så langt kjenner jeg til Agderposten, som allerede har brukt ett av bildene i en bloggsak om hvorfor og hvordan føre treningslogg:

I Agderposten: Klikk på bildet for å lese saken (krever abonnement)

I Agderposten: Klikk på bildet for å lese saken (krever abonnement)

Det har vært utrolig stas og givende å være med på noe så stort som å få jobbe for NTB Scanpix og sammen med dyktige Thomas Brun. Jeg er veldig takknemlig for muligheten, og setter stor pris på at jeg kan få lov å dele bildene fra fotoshooten med dere! Har flere personlige favoritter og håper at disse faller i smak også for dere, og for redaksjoner landet rundt  🙂

Follow: