Stolt PT-ambassadør på side2.no

Det var en utrolig hyggelig overraskelse jeg fikk fra Høyskolen Kristiania, hvor jeg studerer Personlig Trening, da de ringte meg for å si at de kjører for tiden et annonsebilag på forsiden av side2.no og på Nettavisen om nettopp PT-studiet som høyskolen tilbyr. I annonsebilaget er jeg “caset”, hvor deler av mine blogginnlegg om PT-studiet som jeg har skrevet på høyskolens blogg er omtalt.

Det er langtfra hverdagskost for meg å være på forsiden av hele to av Norges største nettaviser og tanken på at noen av de millioner (!) av unike besøkende per uke som nettavisene har, leser om mine erfaringer med PT-studiet hos Høyskolen Kristiania er fantastisk givende!

Jeg vil takke Høyskolen Kristiania for denne unike muligheten – og ikke minst er det storartet gjort av dem også å nevne Nordic Tennis, tennis nettstedet jeg holder på å sette opp! Scroll under for å lese annonsebilaget:

Christina Mihaela Carare Personlig Trening-student hos Høyskolen Kristiania og grunder av Nordic Tennis

Christina Mihaela Carare Personlig Trening-student hos Høyskolen Kristiania og grunder av Nordic Tennis

Klikk her for å se hele annonsebilaget: http://www.nettavisen.no/tjenester/drmmer-du-om-a-bli-personlig-trener/3423257660.html

Med totalt 60 studiepoeng, hvorav hele 20 studiepoeng er dedikert til temaet ernæring, er Personlig Trening-studiet hos Høyskolen Kristiania Norges mest omfattende studie om personlig trening.

Klikk her for å lese mine 10 grunner for at jeg valgte å studere Personlig Trening hos Høyskolen Kristiania: http://kristiania.no/artikkel/blogg/10-grunner-valgte-personlig-trening?utm_source=Nettavisen&utm_medium=artikkel&utm_term=evu&utm_content=evu_pt&utm_campaign=professional2016

Jeg er halvveis gjennom Personlig Trening-studiene. Det siste året har jeg fullført eksamener i emnene:

Ved siden av etableringen av Nordic Tennis studerer jeg i høst emnene:

Samtlige har eksamener i januar 2017, men inntil den tid er det 12 innleveringer (hver med 5-12 oppgaver/caser) som jeg må bestå for å gå opp til eksamen. Jeg er vant med å mange baller i luften, men denne høsten, som gründer, student av 30 studiepoeng, treningsblogger og tid som må allokeres til trening og å spille tennis, fordi det gjør meg så glad, er dette definitivt den mest ambisiøse tid hittil i mitt liv.

Oddsen for meg å lykkes i rollene som Personlig Trener eller gründer er liten. Statistikken tilsier det. Klikk her for å lese mitt seneste blogginnlegg på høyskolens blogg, om hvordan jeg planlegger å øke mine sjanser for å lykkes i én, eller aller, aller helst, i begge rollene: http://kristiania.no/artikkel/blogg/lykkes-personlig-trener.

Med ønsker om en produktiv, fantastisk og sporty uke,

Christina Mihaela

 

Follow: