NY LOOK HOS NIKITA HAIR

I vinterhalvåret kan alt virke litt blekt, litt fargeløst, litt uinspirerende. Når jeg trenger en oppfriskning, en forandring fra hår-i-hestehale-sveis, vet jeg hvem og hva som kan få meg til å føle meg fresh igjen: en tur til min frisør på Nikita Hair! Det har ikke vært én eneste gang hvor jeg ikke har reist derfra og følt meg et hode lettere og et hode høyere, inspirert, fornyet og med en ny giv. I et par timer er du i en annens hender, bokstavelig talt, hvor du lener deg tilbake, kobler ut og nyter. Tenk at et besøk til frisøren kan gjøre så mye godt for deg 🙂

christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-1 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-2 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-3 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-4 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-5 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-6

Denne gangen stilte jeg opp sminkeløs og med min first ever spraytan. Jeg hadde rett og slett en sånn dag, hvor jeg følte behovet for å friske meg opp. Både hud og hår fikk igjen nytt liv (og når sant skal sies, det samme gjelder en bomber jacket fra HM, som denne dagen fikk et nytt liv, hjemme hos meg, heh!).

En oppfriskning av hårfarge og klipp er en must for meg når jeg er hos Nikita. Men det aller beste med turen, og det som jeg virkelig kjenner at håret setter pris på, er hårkurbehandlingen, som jeg ALLTID bestiller.

Dette er en hårkur fra Nikita Hair sin egen profesjonelle hårpleieserie, Eleni & Chris, som er en høykonsentrert multeolje og ekstrakt med fantastisk pleiende effekt på hår og hodebunn, rik på naturlige antioksidanter og fuktighet, og etterlater håret mykt og glansfullt. Effekten kan jeg virkelig kjenne holder i opptil flere vask etter frisørbesøket. Et stort pluss er at den dufter utrolig deilig og naturlig!

TIL MINE LESERE I ARENDALSOMRÅDET: Skal du klippe deg eller farge håret hos Nikita Hair på Amfi Arendal, kan du også få hårkurbehandlingen, helt gratis! Bare husk å be om den og oppgi koden MIHAELANM, eller henvis til bloggen!

christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-7 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-8 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-9 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-10christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendalchristina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-11christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-14 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-15 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal-16

Jeg er selv ikke flink til å ta meg tid til å pleie håret, men det vil jeg gjerne bli flinkere til, slik at håret har det godt også mellom Nikita-besøk. Men det må være med no-brainer-grep, for selv å være tålmodig og vente 5 minutter ekstra med hårkur i håret hjemme, er noe jeg skulle ønske jeg gjorde, men ender opp med å ikke ta meg tid til. Løsningen ble to nye produkter som håret vil definitivt sette pris på:

 1. En timesaver Leave-in spray fra Eleni & Chris som jeg sprayer i håndkletørt hår, skal ikke skylles ut, og som løser så mangt på én gang:
  1. Gir fuktighet uten å tynge
  2. Har anti-frizz effekt
  3. Styrker hårstråene
  4. Gir volum
  5. Har varmebeskyttelse opptil 220 grader
 2. Invisiboble, den mest skånsomme hårstrikken på markedet! Den er jo perfekt til å sette opp håret til trening, men er du glad i å prøve ut ulike sveiser, er det så mye mer denne kan gjøre! Denne how-to videoen med Invisiboble er sett over 140 000 ganger og viser deg hele 12 looks du kan gjøre selv! Jeg kjøpte den i fargen brunt.

christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal_1429 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal_1430christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal_1440 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal_1441

Et siste tips fra meg er at Eleni&Chris har lansert en egen hudpleieserie! Er du påpasselig med å bruke naturlige ingredienser og høykvalitets produkter på huden din, vil jeg varmt anbefale deg å høre med din Nikita-salong om hva som passer og pleier hudtypen din best!

christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal_1438 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal_1433 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal_1432 christina-mihaela-carare-movewithmikaela-nikita-hair-amfi-arendal_1431

Se bilder fra alle mine Nikita Hair besøk:

Tusen hjertelig takk til dyktige Iren som tok meg imot denne dagen, for utmerket service og kjempegode hårtips! Jeg har brukt leave-in sprayen og hårstrikken på trening, og håret er happy! 🙂

Skal du bestille time på Nikita Hair AMFI Arendal, husk å benytte deg av gratis hårkurbehandling til en verdi av hele 500,-! Bare oppgi koden MIHAELANM eller henvis til bloggen, len deg tilbake og nyyyt 🙂

Follow: