FOTOSHOOT I FILA

christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-4christina-mihaela-carare-fila-tennis-mastersportchristina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-47christina-mihaela-carare-fila-tennis-mastersport-2christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-9christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-21

christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-17christina-mihaela-carare-fila-tennis-mastersport-3christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-22christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-24christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-27christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-29christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-31christina-mihaela-carare-fila-tennis-mastersport-4christina-mihaela-carare-fila-tennis-mastersport-11 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-fila-mastersport-sor-amfi-42christina-mihaela-carare-fila-tennis-mastersport-6

Alle foto: Markus Lysaker // Redigering: Christina Mihaela // Utstyr: Mastersport.no

På en Oslo-helg nylig tok jeg turen til showroomet til Mastersport, en av Norges ledende leverandører av tennisutstyr. Mastersport og eier Christian Andersen er en av Nordic Tennis (min gründerambisjon) sine samarbeidspartnere, noe jeg er stolt av.

Jeg gledet til å se showroomet og gikk med store planer om å kjøpe med meg nye tennissko, da mitt kjære par fra Adidas gjennom to år hadde hull der hvor tærne er, sålen var slitt og jeg mistet mye av festet til underlaget da jeg skiftet løpsretning på tennisbanen.

Å komme til Mastersport og Christian sitt showroom/lager, var som å komme i en godtebutikk! Øynene vekslet mellom de nyeste rackertmodellene som var linet opp på en hel vegg, skomodeller fra gulv til tak og stativer fylt spesielt med FILA-tøy til han og henne. Selvfølgelig i tillegg til tennistilbehøret som svettebånd, sokker, grep, dempere.

Jeg var sikker, og nesten fastbestemt på forhånd, at det var nok en Adidas-skomodell jeg kom til å ta med meg hjem. Jeg har jo vært veldig fornøyd med Adidas som tennissko. Og riktignok, så prøvde jeg på et par Adidas sko. Jeg var ikke solgt.

Jeg må ærlig talt innrømme at når jeg så K-swiss Hypercourt Express-modellen, som dere ser på bildene, falt jeg umiddelbart for den. Jeg likte både den freshe kombinasjonen av gult, blått og hvitt, ikke minst så de solide ut. Jeg var utrolig overrasket over hvor ekstremt (ja, ekstremt) behagelige de var på foten! Mye mer behagelige enn Adidas- og Asics-modellen jeg prøvde. De satt som et skudd, og de var lekre. Jeg var solgt, og de var solgt 🙂 Også på tennisbanen har de ikke skuffet!

Som stor FILA-fan personlig, var jeg så heldig som å få med meg noen klær fra damekolleksjonen. Jakken som dere ser på bildet, var kjærlighet ved første blikk, det skal sies! Klærne (skjørtet, singleten, t-skjorten) opplevde jeg hadde veldig god stretch i, og var veldig behagelige på. Skjørtet måtte jeg ned en størrelse i, mens toppene var bare litt romsligere enn vanlig.

Gleder meg til å fortsette å bruke tøyet og skoene på tennisbanen! Jakken blir nok brukt til hverdags også #elsk

PS: Hverken skoene eller FILA-tøyet til dame som dere ser bilder av her er enda lagt ut i nettbutikken til mastersport.no. Send en mail til [email protected] – eller besøk showrommet i Oberst Rodes vei i Oslo – ved interesse.

Follow: