Fotoshoot med Trabbic

Mens jeg holdt iherdig på å lese til mine tre siste eksamener i personlig trener-utdannelsen, fikk jeg en hyggelig melding med spørsmål om jeg kunne tenke meg et modelloppdrag for et spennende, nytt produkt. Jeg ble introdusert til Trabbic, en norsk gründeroppfinnelse bestående av en serie med brett til trening av balanse, koordinasjon, styrke og bevegelighet. Med andre ord, et produkt som passet meg godt! Fotograf for dagen var Thor Birger Brobakken og location for shooten var flotte Barbu Interiørhus. Tidspunkt for shooten? En time etter min aller siste eksamen i det halvannet års langt studiet til å bli PT! Dette var altså en supermorsom måte å feire slutten på eksamenståken, men ikke minst, var det veldig spennende og givende å være en del av en norsk startup og lansering!

Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-4 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-5 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-6 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-7 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-8 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-18 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-19 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-9 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-10 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-11 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-12 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-13 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-14 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-23 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-15 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-17

Trabbic står for TRAining – Balance – Board – athletIC, og er ideen til gründer Ole Petter Ramfjord fra Lillesand. Sønnen Sigurd ser dere på brettet sammen med meg. Sigurd har skatet i flere år, så dere kan tro at jeg var spent på om jeg klarte å stå på brettet, og dét i høye hæler! Men det gikk veldig fint, som dere kan se! Og det var utrolig morsomt å leke seg rundt på! Brettet kan man få i ulike “vanskelighetsgrad”:

  • en lav modell, som utfordrer balansen nok til at du fint kan stå på den for eksempel ved en forhøyet arbeidspult (se den sorte modellen i bildene over)
  • en høyere modell, som selv om den kommer med en støtte/støtteramme under, er den betydelig vanskeligere enn den lave modellen og utfordrer balansen, koordinasjonen og muskulaturen i større grad
  • fjerner du støtten på den høyere modellen (som er en svært enkel sak å gjøre – du bare løfter brettet og skyver støttestammen bort), får hele kroppen en real og morsom balanseutfordring!

Begge modellene kommer i metall/stål eller finér-finish, som du kan velge mellom. Selv syns jeg finér-finish er superlekkert, og ser for meg at jeg kunne supplert en kontorplass med den lave modellen hvis arbeidspulten kan heves, og den høyere modellen for å generelt minske tiden man bruker på å sitte stille foran PC-skjermen – det blir det mye av! Tenk så morsom måte dette er for å være litt mer aktiv i (arbeids)hverdagen på! Lattermusklene får kjørt seg også, skal jeg si dere, haha!

Kanskje finner vi Trabbic på treningssentere fremover, eller på idrettsanlegg? Slike steder passer også balansebrettet veldig bra på.

Trabbic hadde en lansering på Aker Brygge i Oslo i oktober i fjor, hvor folk som tok turen kunne teste balansen og prøve brettene ut. Under ser dere en film fra lanseringen:  

Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-28 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-27 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-24

Bildene fra shooten er tiltenkt å brukes på en ny nettside for Trabbic og på messe i Sverige, så jeg er selvfølgelig veldig spent på resultatet! Takk til Trabbic for oppdraget, til Cathrine i CC Berli kommunikasjon, som jobber tett med Trabbic på web, design og markedsføring, og tusen takk til Ole´s datter, Tonje, for veldig snill knipsehjelp av behind-the-scenes-bilder! Det var en glede å jobbe med Trabbic-teamet, masse lykke til videre!

For øvrig: dette ikke et betalt eller sponset innlegg, men en “lyst” til å vise dere et lite innblikk i denne opplevelsen og si min ærlige mening om produktet og dagen. Det er veldig moro å dele slike oppdrag og erfaringer med dere og jeg håper at dere også synes at det er interessant å se 🙂

Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-25

Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-26 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-34 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-35 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-33 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-29 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-31 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-2 Trabbic-Barbu-interior-Christina-mihaela-carare-3

Follow:

1 Comment

Legg igjen en kommentar:

%d bloggere liker dette: