Gratulerer og Godt Nytt År 2017!

christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-1 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-2 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-12christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-13 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-8

HIPP HURRA! RIKTIG GODT NYTT ÅR til alle mine fantastiske lesere og følgere! Jeg håper alle hadde en kjempefin feiring og markering av inngangen til det nye året, og at dere har hatt en avslappende første nyttårsdag! Nå er vi klare til å ta fatt på 2017 sin første produktive og spreke uke, hva?

Det har vært utrolig givende å avslutte året 2016 med å glede og dele ut to treningsbagger fra min sponsor Kick Trening til to heldige vinnere. To dager før nyttårsaften, fikk jeg hjelp av Kick-eier Tone til å trekke ut to tilfeldige vinnere blant 45 påmeldte i konkurransen. Årets vinnere var Vegar Vehus Skjulestad (avbildet først) og Olaf Inge Nikolaisen!

Ikke bare var de begge veldig takknemlige for å vinne treningsbaggen fra Kick, men begge sprekisene stilte jammen meg også opp på et bilde – og tre bilder – ved overrekkelsen av premien på Kick Trening på Strømsbu, dagen før nyttårsaften. Fantastisk herlig gjort, gutter, takk for det! Tusen takk også til daglig leder Linn Evensen for knipsehjelp, og ikke minst til Kick Trening for sporty premier!

christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-15 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-21 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-9 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-5 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-6 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-25christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-16 christina-mihaela-carare-movewithmihaela-kick-trening-treningsbag-19

SAME PROCEDURE AS LAST YEAR? ?

Dette er ikke første gang jeg avslutter året med å dele ut treningsbag fra Kick Trening! I december i fjor arrangerte jeg samme konkurranse i samarbeid med Kick. Da trakk jeg ut en vinner av treningsbaggen fra Kick hver uke de siste tre ukene før jul ? O jul med din glede, det var gøy! Her er et gjensyn med fjorårets sporty vinnere av en treningsbag fra Kick Trening, Jostein, Andreas og Iselin!

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-arendal-treningsbag-vinner-1_small Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-arendal-treningsbag-vinner-4-small Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-treningsbag-konkurranse-vinner-Arendal-3-2 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-treningsbag-konkurranse-vinner-Arendal-6-2 Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-treningsbag-konkurranse-vinner-Arendal-1-header Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-treningsbag-konkurranse-vinner-Arendal-3-sharp

Dette har vært kjempespennende og jeg håper på å kunne arrangere flere konkurranser også i 2017!

Ha en super kveld videre og en knallbra start på nyåret! ?

 

Follow: