Mine 4 favoritthøydepunkter fra juni

Juni har vært en utrolig fin måned. Travel, men fin! Akkurat slik jeg liker det!

UKE 22

Denne uken holdt jeg mitt første kostholdsforedrag etter at jeg begynte som personlig trener på NR1 Fitness Arendal. Foredraget var for medlemmene av senteret og alle plassene var fullbooket i forkant av foredraget! Jeg er ikke den som vanligvis er redd for å stå og prate foran en gruppe mennesker, men siden kosthold som emne kan være kompleks, var jeg litt (veldig) redd for å ikke presentere dette på en forståelig (les: fordøyelig, hehe) måte.

Å holde foredraget gikk over all forventning og jeg fikk til og med applaus av deltakerne, tillater jeg meg å nevne. Det var da altfor snilt gjort og utrolig givende for meg som var litt småbekymret i forkant. Noe av det beste med denne kvelden var stunden som vi hadde etterpå hvor jeg svarte på spørsmål om kosthold som deltakerne måtte ha, og jeg kunne trekke en vinner av en goodiebag og en gratis PT-time med meg! Vinneren er trukket, og jeg gleder meg til økten! Les mer: Små grep, Stor forskjell 

 

 

UKE 23

Denne helgen reiste jeg til Bergen for å ta et instruktørkurs i regi av NR1 Fitness. Jeg forteller mer om dette i et eget innlegg. Jeg har tidligere kun vært på dagsbesøk til Bergen, så jeg gledet meg til å være der fra fredag til søndag. Mye fritid ble det imidlertid ikke, siden kurset varte fra morgen til kveld og jeg måtte jo også lese på kveldstid for å klare eksamen på søndag.

Det er en stor glede å fortelle at jeg jo klarte eksamen, med en score på 85,5 prosent riktig av omtrent 40 spørsmål primært om kosthold, anatomi og fysiologi. Utrolig gøy! Nå er jeg sertifisert instruktør i dette kurset. Om ikke dét var nok, så ble jeg også kjent med andre instruktører fra NR1 Fitness-kjeden. Det var veldig koselig. Jeg hadde en spontan og kanongøy treningsøkt i en av lunsjpausene med daglig leder på NR1 Fitness i Bø, Cecilie. Har noen bilder fra dette, skal legge ut!

Noen timer før jeg måtte være på flyplassen fikk jeg også tatt turen for å besøke en utrolig hyggelig tennisinteressert familie som jeg har intervjuet på telefon i forbindelse med gründerprosjektet mitt, Nordic Tennis. De bød på en fantastisk hjemmelaget middag og til og med kjørte meg for å ta en rask titt på Nesttun Tennisklubb og Paradis Tennisklubb! Utrolig hyggelig gjort, og jeg gleder meg allerede til neste besøkt til Bergen!

Da jeg landet i Kristiansand på søndagskveld ble jeg tipset om at et sporty illustrasjonsbilde av meg var brukt på forsiden av VG.no. Jeg var i godt selskap da gruskongen Rafael Nadal som denne dagen vant sitt 10.ende Roland Garros-tittel, den første i historien som klarer dette (!), også prydet forsiden. Noe av det gøyeste var å oppleve å se ham vinne denne tittelen live på TV, siden jeg rakk frem til tennis-familien i tide for å gjøre det. Selvfølgelig fulgte de med på herrefinalen i tennis. FOR en helg det var!
Les mer: Facebook-oppdatering

UKE 24

Lange kvelder denne uken og forrige uke resulterte i nok en sertifisering. Denne gangen som Content Marketing Strategist fra CoSchedule. Coschedule er et online planleggings- og publiseringsverktøy for innhold online, brukt av marketing teams blant andre hos Microsoft.

Som gründer og blogger gjennom flere år, ønsket jeg å ta min glede for å skape “content” online til et høyere nivå. Jeg kan til tider føle meg overveldet over alt som jeg er så heldig å være med på og oppleve, som jeg dokumenterer via bilder og tekst – men ofte får jeg ikke dette innholdet ut, fordi jeg enten planlegger for dårlig, bruker for lang tid på å gjøre det “klart”, eller jeg mangler selvtillit til å vise det frem fordi jeg tenker det ikke er godt nok.

Men veldig ofte – om ikke hver gang – når jeg har delt noe som er litt utenfor min komfortsone, har dette blitt godt tatt imot. Responsen jeg får er ofte så overveldende fin. Støtten jeg får fra familie, venner, følgere, ikke minst tilliten fra bedrifter som har booket meg til ulike oppdrag, fortjener at jeg faktisk får ting ut 🙂 Også i rollen som redaktør for mitt hjertebarn Nordic Tennis, ønsket jeg å lære hvordan bedre planlegge, effektivisere og gjennomføre ideer om innhold. Check! Sertifiseringen er i boks. Nå gleder jeg meg til å få alt jeg har lært ut i praksis!

Å ja! Denne uken var jeg også på en superavslappende og superkoselig sommerfest med jobben til kjæresten min. Hele kvelden var rene sørlandsidyllen, og batteriene var fulladet dagen derpå. Skal ikke nekte for at det også var utrolig gøy å style frem et antrekk for kvelden, ned til minste detalj. Den lille fashionistaen i meg stortrivdes!

UKE 25
Denne uken gjorde jeg et intervju for Høyskolen Kristiania, hvor jeg studerte Personlig Trening. Selvfølgelig var det utrolig stas at høyskolen valgte å intervjue med i forbindelse med deres PT-studier. Jeg gleder meg til artikkelen blir publisert og jeg kan dele dette med dere!

Denne uken holdt jeg også mine første timer som PT-gruppeinstruktør!  PT Gruppetrening ute heter timen og arrangeres i regi av NR1 Fitness Arendal. Det er en kanongøy 45 minutters treningsøkt som jeg holder ute, så lenge været tillater det. Nå som jeg har holdt økten et par ganger kan jeg med hånden på hjertet si at jeg STORTRIVES i rollen. I løpet av denne timen fungerer jeg ikke som instruktør som trener samtidig med deltakerne, men som en trener som ser hver og én deltaker, veileder/justerer teknikk underveis, motiverer og heier. Tilbudet er for både medlemmer og ikke-medlemer av NR1 Fitness, og det er begrensning på 20 personer per gang.
Les mer om tilbudet her og følg gjerne Facebook-gruppen her.

Nå som juli er i gang er planen for denne måneden ikke mindre travel – tvert imot, mer ambisiøs. Akkurat slik jeg liker det!

 

Hva har dere planlagt for juli? Jeg vil gjerne høre om det er full feriemodus som står for tur for deg eller om du har også andre spennende planer! Kommenter under. 

Follow:

Legg igjen en kommentar: