TREN MED MEG, BOOTCAMP-STYLE!

Gjør deg klar for formstigning, samhold, lagånd og mestringsfølelse deluxe!

Det er en stor glede å fortelle at jeg i sommer kommer til å holde utendørstreninger i regi av NR1 Fitness Arendal. Velkommen skal du være til PT-Bootcamp! Første treningsøkt er allerede i kveld, torsdag 15. juni kl. 18.-18.45. Sted: Uteområde/parkeringsplass ved siden av NR1 Fitness-treningssenteret på Krøgenes. Kort varsel, sier du? Det forstår jeg godt! Se om du rekker å hive deg med i kveld, men skulle det ikke passe, kommer det flere muligheter.

Hva er Bootcamp-trening?

I sin opprinnelige form, er Bootcamp-trening militær rekruttrening under streng disiplin. I de senere årene har Bootcamp-trening blitt veldig populært innen trening for “hvermannsen” som motiverende gruppetrening. Bootcamp-trening foregår ofte utendørs og uten bruk av avansert utstyr.

Dette høres for tøft ut for meg!

Dette er bootcamp-trening med meg som din Personlige trener. Det vil si at jeg tar hensyn til at vi alle har forskjellige utgangspunkter, ulike mål med treningen, og ulike mål for hvorfor vi er på PT-bootcamp. Derfor setter jeg opp treningsøktene slik at hver øvelse har minimum 2 alternative nivåer, vanskelighetsgrader og intensiteter å utføre disse på. Underveis tilpasser jeg øvelsene også på individnivå, dersom det er behov for dette. Alle skal ha mulighet til å delta, og alle skal få en god treningsøkt ut av minuttene vi har til rådighet sammen.

Som din Personlige trener, vil jeg også passe på at øvelsene utføres med god form og teknikk. Jeg er der som deres motivator og pådriver høy puls, og forhåpentligvis latter og smil når økten er ferdig. Vi er der for å heie hverandre frem og utfordre oss selv!

Bli med på PT-Bootcamp tirsdager og torsdager i sommer!

Dette kan du forvente av innhold i en PT-Bootcamp med meg:

Sted: NR1 Fitness Arendal (Krøgenes)
Tidspunkt: Tirsdager og torsdager uker 24 tom. 31, kl. 18-18:45.
Varighet: 45 minutter
Generell info: PT-Bootcamp vil kjøres henholdsvis av meg og Personlig trener ved NR1 Fitness Arendal, Sunniva. Sunniva kommer i utgangspunktet til å ha tirsdagsøktene, og jeg torsdagsøktene, med unntak av tirsdag 4. juli, som jeg kjører.

Treningsopplegg Christina:
10-15 minutter oppvarming
25 minutter sirkeltrening (trening på ulike “stasjoner”) Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader. Jeg bruker tidsintervaller slik at ingen blir hengende etter, og alle får utbytte av treningen.
5 minutter uttøying

Pris:
kr. 50 for medlemmer av NR1 Fitness
kr. 150 for ikke-medlemmer
Betaling gjøres i resepsjon til NR1 Fitness
Du kan kjøpe deltakelse på PT-bootcamp fra gang til gang (drop-in), pris kr. 150

Hvis ditt mål er å forbedre din form, øke din generelle helse og/eller ha variasjon i treningen, liker å trene effektivt, med andre og utfordre deg selv, kan PT-Bootcamp absolutt være noe for deg! 

Er det andre ting som du lurer på om PT-Bootcamp, eller trening med meg som din PT, er du velkommen til å sende meg en mail eller en melding på Facebook. Klikk her for Ofte stilte spørsmål.

Sporty hilsen, Christina 

Adlinks:

Follow:
Foto: © NTB Scanpix Fotograf: Thomas Brun

Legg igjen en kommentar: