Kettlebell Cardio I Ny Jobb som Personlig Trener

 


 
Det er mye spennende som skjer fremover, og det gleder meg masse selvfølgelig! Foruten at jeg endelig planlegger lanseringen av mitt hjertebarn og gründerprosjekt, tennisportalen nordictennis.no, har jeg de siste 7 månedene jobbet som Personlig Trener på NR1 Fitness Arendal. Det har vært 7 utrolig fine måneder, hvor kjemien med medlemmene, mine PT-kunder og de ansatte har vært det mest givende med jobben. Det var nettopp denne grunnen som gjorde at det var vanskelig for meg å si opp stillingen som PT på NR1 Fitness, da jeg nylig fikk jeg et tilbud som jeg ikke kunne takke nei til.

Fra september av, blir jeg selvstendig næringsdrivende Personlig Trener Christina Mihaela på CV Treningssenter på Saltrød. CV Trening er et treningssenter som jeg kjenner godt til, og har et godt forhold til. Det var her jeg øvde meg som PT på “svigermor” i hele 10 uker før jeg var ferdigutdannet PT i januar i år. Det var 10 gøye uker, hvor jeg fikk truffet noen av de hyggelige medlemmene på senteret og fikk trent litt selv.

 

Les mer: Nyutdannet PT sikret tre jobbtilbud på en uke

 

Det som er ekstra spennende for meg som er glad i styrketrening, er at senteret utvider og bygger ut et helt nytt treningsrom til styrke- og kondisjonstrening. Jeg har hatt et lite finger med i spillet om rominndeling, treningsutstyr og apparater som skal være her, så det blir veldig spennende å se sluttresultatet og trene selv her.

Foruten PT-jobben, kommer jeg fra og med 4. september til å ha 2 faste timer i uken på CV Treningssenter: Seniortrim mandager kl. 09 og PT HIIT mandager kl. 18. Mer informasjon kommer!

Som selvstendig næringsdrivende PT er det mye å sette seg inn i. Plutselig driver jeg to forretninger: Nordic Tennis og PT-virksomheten. Det er en lærerik og spennende prosess. Jeg kommer til å legge ut mine PT-priser og -pakker så snart jeg har blitt enig med meg selv om disse. Skulle du ha spørsmål før den tid om trening med meg, kan du sende en e-post til [email protected] eller benytte kontaktskjemaet her på bloggen.

Jeg gleder meg masse til å begynne som Personlig Trener på CV Trening, til å bli kjent med medlemmene og til mange gøye treningsøkter på senteret!

Enn så lenge viser jeg dere en kondisjonsøkt med kettlebell som jeg kjørte på CV Trening i januar, som jeg ikke har fått vist før! Kondisjonstrening trenger ikke bare bety løping på tredemølle, intervaller på sykkel eller roing på romaskin. Hjertepumpen (og setemuskulatur, bakside lår, kjernen og skuldre) får kjørt seg godt også med denne økten!

Fullfør 30 repetisjoner av en øvelse, hvil i 30 sekunder før du fortsetter med 30 repetisjoner (reps) av neste øvelse. Fortsett til du har fullført en runde med alle øvelser. Gjennomfør 3-5 runder, pause 30 sekunder mellom runder.

A1: 30 reps kettlebell swings
A2: 30 reps kettlebell swings helt til toppen
A3: 30 reps knebøy med kettlebell og opptrekk av kettlebell
A4: 30 reps totalt enarms kettlebell swings

Test gjerne og fortell meg du syns!
Sporty hilsen, PT Christina Mihaela

 

Se mer: Treningsøkt med “landmine” 

 

Follow:
Jeg viser her ingen oppvarming før denne treningsøkten. Husk alltid å varme godt opp og å ha god form når du utfører øvelsene. Er du usikker på hvordan noen av øvelsene bør gjøres, spør en treningsveileder eller personlig trener der du trener.

Legg igjen en kommentar: